Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      wkurzony

wkurzony

(4 wyniki)
    • Jestem studentką 2 roku, a moi starsi zrobili mi ostatnio taki numer. Otóż bez mojej wiedzy i zgody zapisali mnie na dodatkowe zajęcia z języka angielskiego. Oznajmili, że mnie zapisali, że zapłacili i że będę chodzić w piątki i w sobote raz na 2 tyg. Po to by jak twiedzą "poprawić tą trójkę, co nieładnie wygląda w indeksie". I mam się cieszyć czy wkurzyć???!!! Bo jak narazie to wkurzona jestem porządnie!
    • Dzisiaj na mojej uczelni były ogłoszone wyniki z egzaminu. I okazało się, że ponad połowa ludzi nie zdała. Mają więc poprawkę we wrześniu. Tylko oni zaczęli się burzyć. Chcą iść do dziekana i zgłosić skargę na profesora, że niby on nie sprawdził tych prac (podobno niektórzy pisali w grupach, mieli takie same odp, a tylko jedna - dwie osoby z nich zdały). Zapomnieli, że kilka miesięcy temu była podobna sytuacja (ktoś poskarżył się na prof, ten uniważnił egzamin i przywalił takie pytania,...
    • Pracuję dorywczo jako hostessa. mam jedną po***aną koleżankę. Zadziera nosa jak nie wiem co, wyjaśnia m nostsze rzeczy takim tonem, jak gdyby z góry zakladając, że jestem debilką. Ostatnio zarzuciła mi, że sklamałam, że jestem studentką, żeby dostać tę pracę. Ona mi NIE WIERZY, że na wykładach nie jest sprawdzane obecność i że bywa tak, że wykładowca sam proponuje jakąś lekturę do egzaminu jako ekwiwalent chodzenia na wyklady. mówi że to absolutnie niemożliwe, że na jakichkolwiek...
    • rzeczywiscie to taka niewdzieczna praca? moge Was prosic o opinie? bede bardzo wdzieczna za ew. odpwoeidzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się