wkurzony

(6 wyników)
  • Byłam z moimi maleństwami u specjalisty. Od tygodnia biorą antybiotyki (jedna szczurzyczka ma ciężki katar) - a teraz się okazało, że to jednak zapalenie płuc. Kolejne 2 tygodnie antybiotyków. Weterynarze mówią zgodnie: to wina sklepu. U weta były w niedzielę, kupiłam je w piątek. Pogrzebałam i okazuje się, że Kakadu w Złotych Tarasach ma jak najgorszą opinię. Ostatnio dziewczyna kupiła tam szczurka - był umierający, więc chciała ocalic mu życie. Maluch miał ropnie w płu...
  • pani w niej śpiewa do faceta, że jest zły i głupi :))) reflektuje ktoś???
  • napisałam dłuuugiego majla i mi pożarło :((
  • pisałam kiedyś, że zarąbali nam samochód we wrześniu. No więc kuźwa mać dziś mąż odebrał z prokuratury list polecony. 19-go też odebrał, że ma się 16-go (czyli po terminie dostał list) stawić w charakterze świadka. W dzisiejszy liście pisze, że na ich parkingu stoi zabezpieczony wrak samochodu i mamy w trybie pilnym przedstawić: - polisę AC i wyjaśnić, czy dostaliśmy od ubezpieczyciela zwrot kasy. Jeśli tego nie wyjaśnimy to obciążą nas kosztami przechowywania od daty pierwszego pis...
  • Miałam dzisiaj egazmin, byłam naprawde swietnie przygotowana, wryta cała ksiazka, ustawy, orzecznictwo, a taaaaa ( tu epitet ) wstawiła mi 4. W sumie to powinnam byc zadowolona ze nie 3 bo wszyscy na około dostawali albo 3 albo 3- i tylko ja i moj kolega dostalismy 4, no ale nie umiem sie cieszyc z tego. Jestem wsciekła. Pisowska Matka Polka zepusła mi srednia :((( I kolejny raz przekonałam sie ze zdawanie egzaminu u kobiety to okropne przezycie :(
  • wszytsko mnie wkurwia, wrrrrrrrrrrrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się