wkurzony

(6 wyników)
  • Mam ochotę udusić jednych moich znajomych. Jako że w podobnym czasie chcemy mieć dzieci (niektóre już są w ciąży inne czekają na 2 II) rozmawiamy na temat imion jakie sobie wymarzyliśmy dla naszych pociech. Pewnego dnia powiedziałam, że bardzo podoba mi się Wiktor lub Wiktoria (po mojej prababci) nie musiałam długo czekać, bo gdy zapytaliśmy znajomą w chwili gdy dowiedzieliśmy się że jest w ciąży czy mają pomysł na imię ona na to że Wiktor - bo to takie fajne imię - wtedy nic się...
  • Witajcie! Dziś to już 46 dzień bez okresu.10 dni temu zrobiliśmy test ciążowy,który wyszedł pozytywnie :)Objawy ciążowe równiez mam. Policzyłam sobie,że to 7 tydzień od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, no i stwierdziłam że już czas na wizytę u gina. Wizyta - koszmar!!!Byłam u państwowego, babka cieszyła się że jestem wkońcu ostatnia w kolejce,weszłam do gabinetu powiedziałam o ciąży a ona nawet mnie nie zbadała i o nic więcej nie pytała tylko kazała się położyć na USG (to usg...
  • Po krótce opiszę moją sytuację - obecnie jestem w 29tc ale od lutego w zasadzie nie mam pracy - mój szef przyjął na moje zastępstwo (jak to tłumaczy "aby mnie odciążyć od obowiązków") swoją kuzynkę, która notabene miała wylecieć z innego działu, ale czegóż nie robi się dla kochanej rodzinki... Do końca marca normalnie chodziłam do pracy ale stwierdziłam, że skoro od 2 miesięcy w siedzę i pierdzę w stołek, traktuje się mnie jakby mnie nie było=nie zlecano mi żadnych obowiązków, pos...
  • Przez 9 miesięcy robiłam wszystko żeby nie mieć rozstępów kremy(mustela) zimne prysznice masarze i wszystko na nic. Jestem jeden dzień po terminie i dopiero od tygodnia zaczęły mi wychodzić rozstępy na brzuchu. A przez dzisiejszą noc wyszło ich chyba z pięćdziesiąt. Tyle starań i tak cały brzuch w rozstępach.
  • Hej mamuśki! mam pytanie i proszę o porady, bo chyba niedługo wybuchnę :) Mam takie wybuchy złości , że sama z sobą już nie daję rady , a jak Wy sobie radzicie z ta huśtawką nastrojów? Pozdrawiam
  • Jestem w 32 tyg. miałam skurcze (wg doktor, bo ja ich nie czułam, ale nie to jest najważniejsze) i wysokie ciśnienie podczas wizyty u doktor 150 / 80. Dostałam isoptin 40 mg i Fenoterol. Isoptin biorę 15 min wcześniej przed Fenoterolem. A moje ciśnienie zachowuje się różnie. Rano potrafię mieć nawet 94 / 70. Czy to nie za mało? Wydaje mi się że przy takim ciśnieniu dzidzia nie jest dostatecznie dotleniona. Bo przecież wiadomo jak dostajesz leki na nadciśnienie ( a ja miałam tyl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się