Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      wkurzony

wkurzony

(6 wyników)
    • wkurzyłybyście się czy ucieszyłybyście, gdyby facet późno w nocy zadzwonił, że tęskni, kocha i nie może zasnąć beze mnie, bo akurat jestem w delegacji? A ja już dawno spałam i mnie obudził? Byłoby to dla was romantyczne czy wkurzające na maksa, przecież już spałam?
    • Mnie tabliczka z napisem "winda nie działa". Musiałam zapierniczać na 4 piętro na piechotę. Grrr...
    • siedze sobie tutaj wkurwiona na pewnego typa kocham go i ze soba chodzimy ale kurwa mac caly czas sciamenie co do naszych spotkan nie chce isc ze mna na impreze czy poprostu posiedziec w kawiarni i pogadac a przed chwila dzwonie do niego oczywiscie go nie ma w domu dzwonie na komorke siedzi sobie w w barze czy gdzies i gra w bilarda czasem laza z nimi i jakies panny ale podobno sa brzydkie jestem wkurzona dlaczego no tak robi boli mnei to ze sie poswiecam i kocham bardzo mocno a o...
    • Czekam na odpowiedzi:-)Bo jestem ciekawa.Nieważne czy chłopaka męża czy tez kolege.Pozdrawiam i czekam na wpisy.
    • Witam. Osobiście lubie i szanuję kobiety, więc nie oskarżajcie mnie o nienawiść wzgledem płci przeciwnej. Rzecz polega na tym...Wymagacie od faceta zeby był zabawny, najlepiej ustawiony finansowo, zeby reprezentowal coś sobą...No ludzie. Wszystko fajnie tylko jest jedno ale. Czy wy jestescie wygadane, zabawne, a co najwazniejsze: CO WY SOBA REPREZENTUJECIE. Z rególy nie macie zadnych głębszych zainteresowań, jestescie bez kasy...A moze jestem po prostu wkurzony dziewczyna z ktora ...
    • Moj facet mnie wczoraj wkurzył na maxa.Jak Go ukarać aby zapamiętał sobie że ma tak nie postępowac??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się