Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      wkurzony

wkurzony

(5 wyników)
    • Pewnie nie pamietacie mojego pierwszego egzamu sprzed 1,5 miesiaca (babka mnie oblała pod samym osrodkiem, jak wracalam po 40 minutach i było wszystko dobrze-pppp, ale przed pasami ludzi rzekomo nie przepuscilam). Otóż drugi termin mialam na tamten piatek i zdałam!!! pppp! Ale juz sie tak nie denerwowałam jak za pierwszym razem. Luk jak zawsze idealnie, górka to samo, o obsłudze nie wspomne. Na mieście po prostu pojechałam jak umiałam (zdaję sobie sprawe, ze dobrze jeżdze). A ni...
    • Co zrobił egzaminator, że byliście jeszcze bardziej spięci??? Jakie słowa, gesty ze strony egzaminatora wpłynęły na Was tak, że mijał stres, atmosfera robiła się przyjazna i mogliście bez dodatkowego obciążenia wykazać się umiejętnością wykonywania zadań egzaminacyjnych?
    • 29.09- 6.00 rano. Cholernie pada i jest ciemno. Łuk to zawsze była pestka ale tym razem poszło inaczej. Trafiłam na prawdziwego debila. Przy cofaniu na łuku przyczepił się , że patrzę tylko w lusterka a nie oglądam się za siebie i przez tę cholerę najechałam na linię. Egzamin skończony. Pokłóciłam się z nim, w koncu nie liczy sie technika a wykonanie !Trzeba było robić po swojemu a nie słuchac się idioty. W końcu gdybym się obejrzała na sam koniec to przecież by mnie nie mógł o...
    • Podobno w Siedlcach czeka sie krócej na egzamin niz w Warszawie, a tez zdaje się na Corsie. Czy ktos z was ma jakies doświadczenia? Jak tam wyglada sprawa?;)))
    • oblałam po raz pierwszy. Byłam prawie ostatnia z dużej grupy zdających, nasłuchałam się historii... Póltorej godziny po czasie (na który się zapisywałam,) wraca pan egzaminator z placu słyszę komentarz: " u niego chyba nikt nie zdaje". No i ups - mnie wylosowano, idę, wsiadamy pan prosi żebym otworzyła maskę, otwieram pokazuję wlew oleju i płynu do spryskiwacza. Każe wsiąść i przygotować się do jazdy. Robię łuk. Wyszło odetchnełam, zaciągnełam ręczny, egzaminator prosi żebym wysiadła -wysia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się