wkurzony

(4 wyniki)
  • Minęło pół roku,zaczynam nabierać rozpędu,czuję się dobrze i nie zamierzam pozwolić sobie na powrót tamtego bólu. Problemem są reakcje znajomych...ciagle pytają czy jeszcze boli,że to bardzo boli,tak tak,biedna jesteś,to świnia...itd...po prostu nie wierzą ,że ja już nie chcę o tym rozmawiać,że temat został zamknięty,że ja naprawdę juz czuję się lepiej,patrzą z niedowierzaniem,próbują rozgrzebywać stare rany...jak to przerwać? Mówienie im,że nie chcę o tym rozmawiać i żeby przes...
  • Chyba zmieniam tematy w forum...Ale muszę Wam to napisać...Jest afera, ze Kuroń był agentem, a na forum o tymże pozwoliłem sobie napisać: -- jarkoni 29.08.06, 19:55 + odpowiedz Proszę oplujcie mnie wszyscy młodzi, którzy wiedzę o tym co było czerpiecie z książek i opowiadań rodziców....Dla mnie wiarygodny jest ten, kto wtedy strajkował, a nie ten, kto teraz ulega róznym wpływom politycznym...Ja strajkowałem, leżałem na materacach, bałem się,byłem bity przez milicję dł...
  • niezmiernie, chyba dzisiaj nie usnę ...:-( Jejku, czemu fakt, że związałam się z nieodpowiednim człowiekiem będzie już zawsze wpływał na moje życie...
  • okropnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się