Forum eDziecko eRodzice Oszczędzamy
ZMIEŃ
      wkurzony

wkurzony

(4 wyniki)
    • muszę się wyżalić i wyrzucić z siebie potok słów... skrajnie, ale to skrajnie wkurzyli mnie moi teściowie. Sprawa wygląda tak, iż mamy 13 miesięczne bliźniaki, które chodzą do państwowego żłobka, który jest czynny do godziny 17. Mąż pracuje od 9 do 19, ja od 16 do 21.30. I mamy spory kłopot z odbiorem dzieciaków z placówki. Próbowaliśmy dogadać się, z którymś z pracowników żłobka, aby zaopiekował się malcami (oczywiście odpłatnie) przez 2 godziny, niestety żadna z Pań nie może. Kompletnie ni...
    • Wkurzyła mnie reklama banku pko bp. Na tej reklamie jest facet który zaprasza kamerę do swojego nowego mieszkania po czym opowiada jak to wcześniej z dziewczyną gnieździli się u rodziców a teraz to mogą dużo....Sądząc po roznegliżowanej panience wchodzącej do kuchni...Po czym on otwiera drzwi lodówki żeby niby zakryć jej nagość a w lodówce TYLKO ŚWiATŁO! I jego rozbrajający tekst:A NA OBIADKI NADAL CHODZIMY DO MAMY!!! Po prostu krew mnie zalała. Wcześniej pasożyty mieszkały i jadły u rodz...
    • Bank, który od 10 lat chwalę i polecam. Grrrr.... Już nie polecam :P Patrzę dzisiaj, a tu jakaś dziwna operacja pod nazwą: OPŁATA ZA ZAMÓWIENIE LISTY TAN Myślę sobie, co to jest TAN? Jakaś lista? Może coś dziwnego na allegro kupiłam a nie wiem? No, nic, dzwonię na infolinię, żeby się dowiedzieć, co to takiego. A to opłata za listę haseł jednorazowych. Hola, po pierwsze, zawsze były bezpłatne, po drugie NIE ZOSTAŁAM POINFORMOWANA o jakichkolwiek zmianach w opłatach. Pani tłumaczyła,...
    • Wkurzyłam się. Zwykle kupowałam 2,5 kg opakowanie ziemniaków w Biedronce. W tym tygodniu tak samo. Zwróciło moją uwagę, że jest jakby trochę za lekkie. Z ciekawości wyjęłam wagę i - rzeczywiście- ziemniaków było 2kg a nie 2,5. Kosztowały 2,5 zł. Niby śmieszna byłaby kwota do zwrotu, ale na ileś tam ton zyskają. Zaznaczam, że opakowanie nie było otwarte ani przedziurawione, więc nikt nic nie podkradł. Oczywiście nie reklamowałam :(.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się