wkurzony

(4 wyniki)
  • była 13.53(sprawdzałam!!!) wchodze dzis sobie do lokalnego banku, staję przed okienkiem, a pani je kanapkę i udaje ze mnie tam nie ma . nic. myślę - głodna, ok, poczekam cierpliwie, co mi tam... ale nie, ta pani po zjedzeniu kanapki bierze za telefon i dzwoni w jakiejś sprawie służbowej. ja nic stoje przy okienku samiutka jak ten palec. w koncu skonczyła. ja do niej wyciągam polecenie przelewu a ona mi na to że wpłaty do 14!!!nosz ku.rwa!!! ...ale sie nie dalam, urzadziłam awanture i w...
  • *** Boga nie ma! sprawdzałem! na czystym niebie jedyna chmurka a do niej karteczka doczepiona "ZARA WRACAM" *** ja nie wiem skąd pomysł na boga w białej szacie starca z długą brodą ? Biblia pisze, że pracował kilka dni ale moze był jak Maliniak z "Czterdziestolatka"? w kufajce, w beretce z antenką. sie nie wyrobił w robocie i dlatego wszystko wygląda jak wygląda... niedorobione takie... i jeszcze mu jabłka w sadzie zeżarli... ...sie wkurzył...każdy by sie wkurzył!
  • Czy zdarzyło się wam rżnąć celowo głupa aby kogoś wkurzyć. Bo mnie tak i to wiele razy.Lat temu dziesiąt jadę stopem w zachodnim aucie. W pewnej chwili pytam, czy to najnowszy model syrenki.Usłyszałam pisk hamulców i facet mnie wysadził.
  • idzie sobie facet.patrzy a tam biegnie pies i mówi : -piesku czemu biegasz pies na to - bo nie mam pralki a gostek sie wkurzył i mówi - to w takim razie oddawaj moją klamke zboczeńcu !!!!! pies wiedział że dostanie wpier*** więc pobiegł po żółwia by ten mu pomógł wrazie czego ale nie dobiegł bo okno była za mocno uchylone. gosciu na to - hahaha wiedziałem że wygram w szachy. a pies mu na to - jeszcze zobaczymy czy zobaczysz swoj obraz !! a facet - ide jeść zupe papa dobry kaw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się