Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      wkurzony

wkurzony

(11 wyników)
    • Od jakiegoś czasu mam bardzo przesuszoną skórę na całym ciele, jest napięta, szorstka w dotyku, jak się podrapię to zostają białe szramy, wręcz zaczynają mi się robić suche, łuszczące się plamki, zwłaszcza na nogach :( Wiem, że teraz będzie już tylko gorzej, bo zima, ogrzewanie, suche powietrze itp, co rok mam to samo... Używam balsamów, ale postanowiłam zlikwidować problem u podstaw, odbudować powłokę ochronną skóry,zamiast tylko łagodzić objawy i zmienić żel pod prysznic na jakiś łagodni...
    • Byłam dziś w sephorze na makijażu i zakupach. Kupiłam między innymi pojedynczy cień marki Sephora w kolorze śliwki za 26zł. Pani umalowała mnie testerem, a dostałam nowy, nierozpakowany jeszcze. Przychodzę do domu, ściągam tą przezroczystą folijkę ochronną a tu się okazuje, że opakowanie z boku jest zgniecione i wieczko od cienia jest oderwane :( :( :( :( Nie było tego widać w sklepie, bo ta ochronna folia trzymała wszystko "do kupy" i wyglądało OK. Czy jest szansa na zwrot lu...
    • Moja koleżanka pali jak smok, żywi sie chipsami, wypija hektolitry kawy a cerę ma tak idealną że aż to niemozliwe( i to bez makijażu!), ja natomiast pije soki owocowe i warzywne, odzywiam się zdrowo, nie palę, uprawiam sporty a cerę mam tak straszną że bywają dni iż kombinuje jak tu nie wychodzić z domu żeby przechodniów nie straszyć. Pytam się DLACZEGO!!!!!!!!Za jakie grzechy?Powinno być odwrotnie:(
    • Czy naprawdę te idiotki z Douglasa trzeba sprawdzać żeby dały ci dokładnie to co pokazałaś? Chciałam sprawić sobie przyjemność,wydałam w sumie ostatnie pieniążki i dostałam to co nie chciałam :((( Pokazałam pani ładny,ślicznie błyszczący cień Collistara, a ona dała mi cień z zupełnie innej serii.Nie sprawdziłam czy to jest to co pokazałam,poszłam od razu do kasy.Dopiero w metrze wyjełam cień i zobaczyłam że jest inny.Jest beżowy,nie wiem do czego będę go uzywać.Pieniadze stracone. ...
    • nie wiem co mnie podkusilo i farbnelam sobie wlosy o kolorze taki sredni braz jakas feralna farba!!! niby wszystko ok, farba garniera, kolor jasny zloty szatyn, na obrazku super wygladal i w ogole. a na moich wlosach wyszedl ciemny braz, nawet ciemniejszy niz mialam na samym poczatku!!! czemu, o co tu chodzi??? moze ktos wie co ja zrobilam nie tak albo co zrobic teraz? z tym kolorem przyznam czuje sie nie najlepiej, jest po prostu za ciemny:( wkurza mnie to maxymalnie:(
    • W perfumerii trzeba się prosić.A na allegro po 100 sztuk jednego rodzaju www.allegro.pl/item213969225_guerlain_super_aqua_day_poj_2_ml.html Czy firmy kosmetyczne nie oglądają aukcji.Skoro kupuję produkt firmy x,mam dostać dużo próbek tejze firmy x.Aby kupić ponownie coś innego i dać zarobić firmie x. A tymczasem dostaję jakieś badziewie firmy y, typu niepotrzebny mi zapach.
    • Przymierzam sie do pudru w kompakcie isa dora, ale ten transparentny wydaje mi sie biały ja maka, natomiast ten odpowiedajacy nazwie podkladu, który mam(medium beige 21-podklad) nr chyba 16(nie wiem czemu inna numeracja) jest za ciemny. Chcialam sonie wypróbowac w domu, bo nie mam w zwyczaju nakladac pudru czy czegokolwiek na makijaż. poprosilam babe, żeby mi zrobila próbkę ,a ona na to ,że mi nie zrobi, bo musiałaby wydrapac z testera a to bedzie nieładnie wyglądać. To po cholere maja ...
    • Kupilam wczoraj DA ,uzywam go stale , skonczyl mi sie i z wielkim bolem wydalam 160zl. W domu chce go uzyc, delikatnie przechylam zeby nabrac na palec ,a tu wyplywa 1/ 3 zawartosc. Tym razem moj DA jest w plynie , juz nie wiem czy mi sie "pochrzanilo" czy dostalam jakis zepsuty. Probowalam tester w sklepie, mial normalna konzystencje. Zreszta, do licha, wiem jak powinien byc "chyba". Jak podchodzi Sephora do reklamacji, kurcze obawiam sie ze wyrzucilam paragon. Poradzcie.
    • Dokładnie 23.04.br.wybrałam się do fryzjerki.Chciałam sobie zrobić czerwone pasemka.... i zrobiłam.Zapłaciłam 80 i po 3 myciach zauważyłam,że mam bordowe włosy-na całej głowie,a po pasemkach prawie ani śladu.Co byście zrobiły na moim miejscu? Kłótnia czy zwrot kosztów??????????DORADŻCIE MI.DZIĘKI.
    • na ich stronie nie ma żadnego telefonu, już wkurzyłam się, bo nawet na informacji nie podali mi telefonu. Czy któraś z Was była by tak miła i podała. Już nie chce mi się przeszukiwać forum. Dziękuję ślicznie,
    • Dlaczego został usunięty mój post "Studia a wiek"? O co chodzi???????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się