Forum Kultura Książki Forum ze Dworum
ZMIEŃ
      wkurzony

wkurzony

(8 wyników)
    • klamka zapadła :-((( słucham p. Dziwisza
    • prawdopodobnie istnieje Bóg. nie wiem czy to Pan Bóg katolicki czy inny. a może to nikomu nieznany jakiś Mechanizm Dobra i Opieki nad sierotami, którym się wciąż i wciąż na łeb wali wszystko, ale wypadki dnia dzisiejszego nie mogły być zwykłym zbiegiem okoliczności, trafem szczęśliwym, przypadkiem. to niemożliwe. ufam, że Ktoś/Coś czuwał dziś, że Ktoś/Coś za tym splotem wydarzeń stał wyraźnie uznając, iż ilość nieszczęść już zbyt duża, a wystawiona na nie podopieczna już ni...
    • przez Marinera na fk, ale chodzi o rzecz większą nie jestem walcząca feministką, to znaczy, że nie biegam na manify, ale generalnie wyznaję [i]tę wiarę[/i] i w większości zgadzam się z postulatami feministek byłam za ustawą kwotową, uważam, że należało zmusić choć w ten sposób panów, by na listy wzięli panie i teraz, w związku z plakatami paprotek Kaczyńskiego przeczytałam, że o co chodzi, feministki powinny być zadowolone, bo będą kobiety na listach, a potem może i w sejmie, cóż z tego,...
    • Bawcie się dobrze! :p
    • sznury policjantek i policjantów rozstawionych gęściutko na drodze Pałac-kościół Św. Anny, pełno funcjonariuszy straży miejskiej, rozstawianie nocą barierek, karetki pogotowia, zwiezione na Krakowskie Przedmieście kible - cała kasa na to wydana i poświęcony czas funkcjonariuszy, sanitariuszy, lekarzy po to, by histeryczni fanatycy mogli pokazać w jaki sposób łamać w Polsce prawo. doprawdy - hadko się robi.
    • co jest, że ile razy buźkę otworzy to sie błaźni i mnie wnerwia 'cos niebywałego' jaki idiota Ta wypowiedź o kobietach to kacze dno jego kot ma podobno 'nieczuły ogon' ale pan prezes cały chyba taki bardziej nieczuły? [i]Jarosław Kaczyński opowiadał m.in. o swoim dzieciństwie na podwórku. - W powojennej Warszawie uważano, że walka na pięści to na niby, a naprawdę - to walka na kamienie. Nieraz lądowałem na pogotowiu - wspomina. Co teraz lubi najbardziej? - Lubię jeździć po ...
    • Wiosenna. Z piorunami i wiatrem historii, który zmiata ... :p
    • pod tą wypowiedzią się podpisuję ręcmi i nogmi, ale, że Sajgona post do którego się odniosłeś wycięto, to tam już nie piszę o mym poparciu dla Twych słów. a przypomniały mi one zdarzenie z dzieciństwa na temat pozornie inny, a jednak podobny z lekka. wielkim byłam niejadkiem i kiedyś zniecierpliwiona i zła z powodu nalegań mamy, bym coś tam zjadła, wykrzyczałam jej, że nie będę jej słuchać, bo ona jest Litwinką, a nie Polką - ma w dowodzie miejsce urodzenia : Wilno. na to ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się