-
kobieta.dziennik.pl/gwiazdy/galeria/389486,1,styl-i-uroda-gwiazd-agnieszka-fitkau-perepeczko-urodziny-galeria-zdjec.html
-
Oczywiscie prezydent USA ... ;)
[img]https://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634420906016951150.jpg[/img]
[i] W samolocie są luksusowe sypialnie, gabinety, dwie kuchnie,
ale także sala operacyjna
i... dobrze wyposażona apteka[/i]
PS. Niestety nie otwieraja mi sie kolejne stronki, cos mi komputer wolno dzis chodzi ...
-
"Częste wizyty u babci lub dziadka mogą zapobiec wykształceniu się u dziecka negatywnych stereotypów na temat osób starszych - twierdzą psycholodzy z Kanady."
"Udało nam się wykazać, że dzieci postrzegają osoby starsze w określony sposób już wtedy, gdy zaczynają mówić. Mamy więc do czynienia z pewnego rodzaju dyskryminacją ze względu na wiek, przejawianą przez trzyletnie maluchy" - mówi dr Kwong See"
"Jeśli dziecko częściej przebywa z babcią, zaczyna zauważać, że może się od niej wiele ...
-
Ciekawa jestem, co o tym sądzicie? Coraz częściej słyszę opinie młodych babć, że swoje dzieci wychowały i teraz chcą korzystać z życia. A jeżeli pomogą, to za odpowiednim wynagrodzeniem.
www.dziennik.pl/kobieta/article320682/Babcia_zada_pensji_za_opieke_nad_wnukiem.html