wnuki

(22 wyniki)
  • gdzieś przeczytałam ,usłyszałam ,jak ktoś starszej osobie - wróć - osobie ,której dzieci mają własne dzieci życzył zdrowia ,pieniędzy i pociechy z wnuków . Może jestem osoba przewrażliwiona ale wolałabym aby ktoś mi życzył pogodnych ,radosnych , pełnych ciepła chwil spędzonych z wnukami. W artykule o zadłużonych emerytach są pewnie ludzie ,którzy oglądają radość wnuków ,gdy dziadkostwo przyniosą bogaty prezent. Wczoraj była u nas zaprzyjaźniona babcia z dziadkiem ,rozkochani we ...
  • Poproszę o oddanie głosu w necie na sklep pozycja [b]nr 2[/b]. Jeżeli istnieje taka możliwość poproś swoich znajomych. Jest to popieranie polskiej inicjatwy.Pamiętaj azjaci się popierają. www.i-sklepy.pl/sk.php?o=glosowanie Nazwa sklepu dziecięcego [b]4 Your Baby[/b]
  • serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3679589.html A dlaczego nie babcie?
  • wyborcza.biz/biznes/1,100896,7155654,Komornik_u_emeryta.html [i]Komornicy masowo wysyłają do ZUS wnioski o zajęcie emerytur i rent. Emeryci zalegają ze spłacaniem kredytów, które wzięli na prośbę swoich dzieci i wnuków ...[/i]
  • miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6932226,Dorosli_maja_swoj____plac_zabaw__Sa_zachwyceni.html Fajna sprawa, szkoda tylko że tak mało miast je posiada
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=68388627 Ciekawa dyskusja o tym jak przyszla babcia chce, ale nie corka ...
  • Czy myślicie już o lecie, szczególnie babcie?. Planujecie jakieś podróże, wczasy z wnukami?. Ja już sie zaczynam zastanawiać. W zeszłym roku na przełomie maja i czerwca byłam z wnukami nad morzem (i z córcią). W tym roku też chcę jechać o takiej porze bo i tanio, nie tak tłoczno, nie wszystko działa więc i kasa nie tak mocno zagrożona jak w pełni sezonu.
  • Witajcie. Jestem nowa na Waszym (naszym) forum i chciałabym się dowiedzieć, co myślicie o opiekowaniu się wnukami. Jak radziłyście sobie z tą sprawą, jak daleko sięgała Wasza opieka, czy otrzymywałyście jakieś "gratyfikacje". Będzie to (w kwietniu) moje pierwsze wnuczę (dziewczynka), póki co nie mam jakiś specjalnych uczyć babcinych, chciałabym synowi pomóc ale nie marzę o opiece non stop. Jak Wy sobie radziłyście? Pozdrawiam
  • Czy dzien dziecka to i dzien wnuka?? Czy kupujecie wnukom? Oz zgrozo moja jak mam 9 sztuk to kleska bedzie. Czy lepiej dzieciom wlasnym choc to przeciez stare konie? Chce byc postepowy. Kiedys nie kupowalem to i tradycja nieznajoma.Co poradzicie?
  • GUS: Liczba ludności stopniała o 35 tys. --------------------------------------- I znów gromy na emerytów.Prawdziwej przyczyny jakoś nikt nie widzi. biznes.interia.pl/news?inf=869777
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=58935173 wiec czas aby przyjzec sie z uwaga i miloscia sobie, dzieciom, wnukom, sasiadom, naszemu zyciu
  • do Iraku,zamiast swoich wnuków.Dzielne Babcie. wiadomosci.onet.pl/1386299,2678,kioskart.html
  • Mojego wnuka synowej----- mam swoje życie, mnie nikt nie pomagał!!!!!
  • Dzis święto wielu z nas. Miłego dnia wszystkim babciom: [img]https://supergify.pl/images/stories/Kwiatki/stworek22qe5pz.gif[/img]
  • W Anglii za darmo. polonia.wp.pl/index.html
  • Myślę i myślę, co by tu ? Może macie jakieś pomysły na fajny Dzień babci?
  • nie mam pomysłu.
  • Też sie chcę pochwalić swoim skarbem który dzis wlasnie kończy 7 lat.Swiętowac bedziemy w sobotę.Nie wiem czemu,moze dlatego ze pare razy mi zrywało polączenie- niektore zdjęcia wgrały sie podwójnie.Po raz pierwszy mi sie tak zdarzyło. picasaweb.google.pl/Irena.Kaminska/SkarbBabci
  • Pojechałam w końcu,nie mogłam zawieść wnuka.Było bardzo fajnie,bo tam jest tak dużo drzew,że upału się nie czuje. picasaweb.google.pl/rudapeja/ZOOWarszawskie
  • Dzieci?(21)

Byłam kilka dni na D. Śląsku .Chciałam wpaść do starej przyjaciółki , dzwonie na jej komórkę a ona mówi ,że nie mieszka w swoim domu , bo sie boi wnuka . Kilka lat wcześniej zrobila razem z mężem testament ; on swoją część na troje dzieci i ona swoją część też . Małżonek zmarł trzy lata temu ,dwoje młodszych zrzekło się spadku na wnuczkę spadkodawcy a najstarsza nie chciała żadnej splaty tylko ,że jej syn /wnuk spadkodawcy / ma tam zamieszkać .natychmiast po wprowadzeniu zajął ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się