wnuki

(4 wyniki)
  • jakie sałatki, surówki mozna serwować 15 m-cznemu dziecku aby urozmaicic obiadki? Dotychczas dodawalam gotowane buraczki ale za bardzo nie chce ich jeść, polećcie coś smacznego i zdrowego dziekuję
  • Co sadzicie o kszkach smakowych? Zastanawiam sie tez o kupnie mleka np.o smaku waniliowym.Chce corce robic kleik na mleku modyfikowanym,ale jak ona wyczuje to zwykle mleko,to juz koniec jedzenia.Nie pomaga nawet dodawanie owocow.
  • Jak ustawić Menu mojego rocznego synka. Niedawno, odkąd zaczęły rosnąć mu górne jedynki, sam odstawił się od piersi. Na różnych forach o karmieniu i rozkładzie posiłków wszystkie maluchy wcinają mleko, u nas to nie przechodzi stąd moje wątpliwości co do karmienia mojego malucha... Nasz rozkład posiłków to: 8 – śniadanko – kaszka mleczno-ryżowa lub podobna (na ok. 150 ml wody) 10,30-11,30 – II śniadanko – do niedawna mleko modyfikowane zagęszczone kleiki...
  • BROKUŁ(4)

mam pytanie córka je słoiczki :marchew ,dynie z ziemniakiem,marchewkę z ziemniakiem.chciałabym wprowadzic nastepne warzywo i kupiłam słoiczek :brokuł i moja pytanie jest takie :dawać jej taki słoiczek czy tego brokuła z czymś połączyć?sama osobiśce za tym nie przepadam więc może takie sam brokuł bedzie mdlący?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się