Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      wola

wola

(24 wyniki)
    • jak sądzicie dlaczego tak się dzieje? ja mam młodszego faceta... czy takie kobiety są szczęśliwsze - chyba tak. A może młodszego mężczyznę, mniej dojrzałego i niedoświadczonego łatwiej sobie podporządkować?:)
    • Hmmm... Co o tym myślicie? Obraz La Lecture nadinterpretacja?
    • Ciekawy artykuł: kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,8914568,Kobiety_wola_bogatego_meza_niz_kariere.html "Do takich wniosków dochodzi Catherine Haskim z London School of Economics and Political Science, autorka opublikowanego we wtorek raportu dla ośrodka badawczego CPS (Centre for Policy Studies). Haskim twierdzi, iż mimo postępów feminizmu dziś większa liczba kobiet chce bogato wyjść za mąż niż np. 60 lat temu. " Wyszło szydło z worka...
    • natablicy.pl/dzieci-wola-uczyc-sie-od-mezczyzn,artykul.html?material_id=4ccd5f425a0aba131d000000 trzeba pozwalniać kobiety, pozatrudniać mężczyzn - oczywiście za pensję 3 razy wyższą i wreszcie będziemy mieli dobrze wychowaną i mądrą młodzież
    • Mężczyźni wolą blondynki? bi.gazeta.pl/im/1/3218/m3218591.jpg serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3218744.html -- CEO
    • skoro poprawia to wam samopoczucie wiadomosci.onet.pl/1446910,242,trzeba_umiec_sie_zestarzec,kioskart.html
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=51180905&a=51180905 Ja. (No, może nie tyle, przynajmniej na razie, hehehe).
    • Kobiety w sondażach popierały Kaczyńskiego o 10% wiecej niż mężczyźni i w najgorszym przypadku było to 50%. Dlaczego?
    • Kilka dni temu zmarła Leni Riefenstahl. Zdania do tego, czy była ona 'artystką, która zawsze film stawiała na pierwszym miejscu', czy 'hitlerowską dziwką' podzielone są do dziś. To znaczy - ona i jej przyjaciele twierdzili, że to pierwsze, reszta świata - że to drugie. Jej osoba i życiorys jest moim zdaniem interesująca w kontekście dyskusji, którą tu prowadzimy. Feminizm to, jak często słyszymy, ruch społeczny skoncentrowany na równości szans i wolności wyboru kobiet. Nie ruch ...
    • Chciałbym orientacyjnie sprawdzić potencjał osób zainteresowanych zalegalizowaniem marichuany. Jak wiadomo z roku na rok organizowana manifestacja w stolicy przyciąga coraz to więcej ludzi. Nie mówie tutaj tylko o debilach z wielkim liściem na czapce, koszulce skarpetkach i gaciach...mówie o osobach, które znają kulture palenia...Ilu musi nas być aby aby państwo dotrzegło...pokój ludziom dobrej woli
    • Gwoli scislosci: uleglych w lozku i czerpiacych satysfakcje seksualna z podporzadkowania sie woli partnera?
    • Fragment artukułu ks. prof. Michała Hellera www.wiw.pl/biblioteka/poczatek_heller/01.asp Cytat: A język potoczny? Jakże daleki jest od ścisłości, a jak skutecznie na ogół nim się posługujemy (co nie znaczy, że niekiedy nie należy go uściślać). Dzieje się tak najprawdopodobniej dlatego, że język potoczny ma wbudowany w swoją strukturę specjalny "mechanizm", polegający na tym, że małe zaburzenie znaczenia jakiegoś wyrażenia powoduje na ogół jedynie małe zaburzenie jego rozumienia. D...
    • serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3001272.html No tak nie ma to jak sprowadzic murzyniatka i arabow, napewno Polki beda ich uwazac za wspanialych mezow ;-) Najlepszym sposobem na niz demograficzny bylo by wprowadzenie innego systemu emerytalnego niz obecnie , takiego w ktorym dana osoba placi tylko na swoja emeryture. Ksztalcenie dzieci oraz ich posiadanie okazalo by sie wtedy gwarantem lub wsparciem emerytury. Tak jak kiedys oplacalo sie posiadac duzo dzieci, tak teraz sie nie op...
    • Pytanie brzmiało "dlaczego mężczyźni wolą brzydkie kobiety" - jedna z odpowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=24748358&a=24753854
    • Miłe Panie mam do Was gorącą prośbę.Biorę udział w konkursie na hodowcę trawy żubrowej;-)Przyłączyłam się stosunkowo późno a chcę WYGRAĆ Z MĘŻCZYZNAMI, bo póki co wiodą oni prym - jak zwykle z resztą;) Dlatego jest to sprawa nie tylko prywatna:-) Wystarczy wejść na stronę www.trawazubrowa.pl zakładka: KANDYDACI; mój nick: THYMOS. To tak niewiele kosztuje, a mnie bardzo się przyda.Przekażcie proszę dalej tą informację, bo potrzebuję jeszcze dużo głosów. Z góry dziękuję za pomoc i...
    • Czy jeżeli w trakcie gwałtu zrobi mi się ( w pewnym momencie ) miło i nawet przyjemnie to czy powinnam mimo to zgłosić gwałt? Czy są tu kobiety,które podczas gwałtu przeżyły przyjemność fizyczną (w końcu to rzecz niezależna od nas) ?
    • Jak nakłanic kobiete do tego zeby schudła, zaczęła dbac o figure chodzic na aerobik, basen itp ? Nie jestem debilem który chce zmusic kbiete do masakrycznego wysiłku bo za duzo naogladał sie słonecznego patrolu, ale tłuszcz, opona na brzuchu i obwisłe posladki i to jej podejscie ze jak ją kocham to nie powinno mi to przeszkadzac zaczyna mnie wku..ac...kobiety z "tłuszczykiem" dbajcie o siebie to ze was kochamy nie znaczy ze podnieca nas wasza nadwaga i celulit !!
    • moj drogi chyba bardzo cie w oczy kole, ze ktos wyraza sprzeciw wobec istnienia prostytucji. Esencja zawodu prostytutki jest wlasnie taka, jak sam o tym napisales. zeby bylo jasne cytuje: ''> A wiesz co to jest nóż na gardle i zbiorowy brutalny gwałt? '' Czy zdajesz sobie z tego sprawe, ze prostytutkom to sie zdarza codziennie iles tam razy dziennie?. jesli kobieta dostanie za to pieniadze, speleczenstwo patriarchalne mowi wszem i wobec, ze wykonala prace.
    • ....Wypadkom Powodowanym Przez Wystające Elementy Metalowe. Moi drodzy! Zainspirowany działalnością Urzędu d/s Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn, planują powołanie nowego urzędu - Urzędu d/s Przeciwdziałania Wypadkom Powodowanym Przez Wystające Elementy Metalowe. Minister Środa powiedziała w jednym z wywiadów, że im więcej słyszy w mediach o tym, że jej urząd jest niepotrzebny, tym mocniej utwierdza się w przeświadczeniu, że jest on niezbędny. Zgodnie z tą logiką U d/s PWPPWEM j...
    • moze i starsi panowie wola mlode dziewczeta ale mlode dziewczeta wola mlodych chlopcow, hi, hi, hi. doku odpada, hi, hi, hi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się