Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      wola

wola

(27 wyników)
    • Czekam, by moje dziewictwo w stanie nienaruszonym ofiarować memu lubemu w noc poślubną. Mam nadzieję że to doceni i będzie to noc pełna magii i romantyzmu. Mimo 21 lat przeraża mnie wspólczesne podejście moich rówieśników do seksu przedmałżeńskiego.
    • czarne,rozgwieżdżone niebo, księżyc w pełni, deszcz delikatnie pukający w okna, cichy szelest liści muskanych przez wiatr, tylko nie lubię chłodnego łóżka i moich myśli czarniejszych niż noc :(
    • czy faceci naprawde wolą blondynki? jakoś w moim przypadku to się nie sprawdza :(
    • Włąśnie dobiła mnie pewna myśl,że faceci naprawde wola blondynki.....kiedy byłam szatynka nie zwracali na mnie uwagi a teraz straciłam rachube kto do mnie dzwoni czy pisze .............wystarczylo zmienic image....ciekawe komu spodobam sie jako zielonooka szatynka(poki co zostane przy blond bo jak szalec to na maksa:PPPPPPPP)
    • Wybierają tych brzydkich z kasą. Potem mówią: uroda, to nie wszystko, dziewczyna musi mieć bezpieczeństwo i komfort, ale czy tak jest naprawdę. Czy czasami nie żałują tego, że kiedyś miały fajnych chłopaków o, których mogły być zazdrosne i w ogóle.
    • no wlasnie, moi ostatni byli o 6-7 lat mlodsi. Sami dokonali wyboru; nie tam zeby jakis podryw z mojej strony. Wiek ma sie w glowie, sposobie bycia, ubioru. No wiec na dlugi week end przydalby sie taki mlodszy...Rowiesnicy- sorki, jestescie za czesto tatuskowaci.
    • Moze macie jakis pomysl na poznanie nrmalnego faceta, jestem wiele lat po rozwodzie, po czterdziestce, z pewna doza puszystosci...
    • Wierzcie mi, to prawda. Mam wielu kolegów, którzy są naprawdę brzydcy, a jednak odczuwają znacznie większe zainteresowanie ze strony płci przeciwnej, niż Ci przystojniacy. Nie mam pojęcia, dlaczego tak jest, ale tak jest. Może tu chodzi też o charakter, ale z drugiej strony znam wiele takich przypadkow, gdy kobieta mając do wyboru miłego, wartosciowego i atrakcyjnego faceta, oraz tak samo miłego, ale brzydkiego, wybierała tego drugiego. Może panie wypowiedzą się na ten temat. Pozd...
    • Mój mąż ,chyba tak.To był duży błąd ,tak myślę, patrząc z perspektywy tych kilkunastu lat.Widzę jak teraz mój "miły" się męczy.Nie chce zostawić dzieci,ale przydałaby mu się młodsza żona. Pobraliśmy się po studiach .Myślałam, że uczucie dobrze pielęgnowane przetrwa różne burze ,ale się myliłam. Ciągle słyszy się o znęcaniu fizycznym a jak komuś udowodnić znęcanie psychiczne? Ciągłe żale i złośliwości?.Widzę ,jak zmienia się w obecności młodszych pań ,rozkwita. Zgadzałam się na jeg...
    • (>>>)(10)

sluchaj mnie ze zrozumieniem!
    • Czy powiedzenie połowy prawdy a przemilczenie drugiej jest pewnym rodzajem kłamstwa czy nie ?
    • cos w tym jest.nie rozumiem tego,ale moze wystarczy zamiast nie powiedziec tak? ale czy to rozwiaze wszystkie klopty, te najprostsze typu ja wole kanapki z serem a ja z szynka, po te dalekie, ze nie ma kasy nawet na mydlo? powodzienia
    • zachowuje sie dziwnie lubie poznawac nowych ludzi przez neta, lubie z nim rozmawiac lubie flirtowac z facetami lubie byc adorowana przez siec o ile tak to mozna nazwac podziwiana a to czy tamto ale jesli facet nagle zaczyna okazaywac za duze zainteresowanie, chce sie spotkac, przestaje mnie intersowac, nagle patrze na niego inaczej ja chyba lubie za bardzo zdobywac a potem bye co nie znaczy ze calkiem zroywam kontakt ale zaczynam utzrymywac jednoczesnie dosc duzy dystans jednak w...
    • .......które mijają sie nocą a mijajac sie rozmawiają Jedynie sygnał i daleki głos w ciemności Tak na oceanie życia mijamy sie i rozmawiamy Tylko spojrzenie i głos a potem znawu ciemność i milczenie /H.W.L./
    • Na gotowanie mnie nachodzi dziś.Bedzie gesta zupka według przepisu jednej z forumowiczek(3majcie kciuki zebym niczego nie spartolił),a wieczorkiem salsa carbonara(pyszności,mniam)A piszę to po to,by narobic smaka wszystkim popijającym teraz w biurach "gorące kubki"i inne wynalazki:)Zartuje,po prostu chce sie dowiedziec czy Wy lubicie gotowac?Co lubiecie jesc,a czego nie?:)
    • ... Imienia nie ma jeszcze Zagnieżdżę mu się w futrze I nigdy go nie przeklnę. :)
    • dawno mnie nikt tak nie rozbawil. podziwiam i do nozek sie klaniam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się