wola

(52 wyniki)
  • to pwoedizenie stare jak swiat, ale sie sprawdza. Ja nie jestem blondynka, szatynka, ale zastanawiam sie co jest takiego w tych jasnych wlosach ze faceci traca glowe: burza blond wlosow i dostaja malpiego rozumu...szczerze: wkurza mnie to!!
  • Witam wszystkich jestem pierwszy raz na forum a sklonilo mnie do tego to poniewaz szukam pomocy:(( bardzo chce schudnac ale nie mam wystarczajaco silnej woli:(kupilam sobie bieznie rok temu chodzilam na niej najdluzej 3miesiace efekt był!!!!i to jaki....ale pózniej pojawiła sie praca dodatkowo prowadze dom mam męza i dziecko...więc czasami brak czasu...a moze poprostu tylko tak to sobie tlumacze bo jestem za leniwa mam 165 wzrostu i waze 70kg....:(((moj maz kocha mnie taką jaka j...
  • Nie rozumiem czemu większośc z was przechwala się na tym forum, że używa bardzo drogich markowych kosmetyków. To, że krem nawilżający kosztuje 250 zł, nie znaczy, że zdziała cuda. Może będzie miał w składzie jakieś wyjątkowe rośliny lub owoce, ale nie sprawi, że znikną zmarszczki czy sińce pod oczami. Ja nigdy nie kupiłabym w drogerii kremu, który kosztowałby więcej niż 20 zł, a za apteczny nigdy więcej niż 45 zł. Obecnie stosuję świetny krem za.. 16 zł i przy nim na razie pozo...
  • Tyle wszedzie porad dotyczacych rozprowadzania podkladow lateksowymi gabkami, tyle ochow i achow nad pedzlem Sephory. A mnie te akcesoria nie rpzekonuja. Przede wszytskim nie ma sie wyczucia przy nakladaniu, trwa to znacznie dluzej, pedzel tworzy smugi i drapie w delikatnych miejsach wokol oczu, gabka polowe podkladu "zjada", sa mniej precyzyjne niz palce. Ogolnie dla mnie to tylko niepotrzebne akcesoria. A higiena? Jaka higiena jest w mazianiu sie brudna gabka czy pedzlem, ktoreg...
  • Na początku wakacji zafarbowałam włosy szamponem koloryzującym na kolor bordowy, a naturalne włosy mam koloru ciemny blond. Na szamponie pisało od 4 do 8 zmyć, a póki co myłam już około 14 razy i nic. Nie chcę używać trwałej farby a już mam obleśne odrosty. Napiszcie czy znacie jakiś szampon lub inne mazidła, żebym mogła spowrotem wrócić do naturalnych włosków. Bardzo dziękuję za wszystkie posty :-)))
  • Witam Was serdecznie :) Dziś tyle naczytałam się o tych papierosach, że zmotywowałam się by je rzucić. Mam nadzieje, że starczy mi silnej woli, bo naprawde ten nałóg to same szkody. Palę stosunkowo niedługo bo od prawie 4 lat, kiedyś raz już rzucałam z plastrami- nie paliłam tydzień a pierwszy papieros po tej przerwie smakował mi jak papier, ale niestety wróciłam :( Najbardziej boję się jak to będzie jak przyjdzie mi iść na impreze, przy piwku czy drinku zawsze najlepiej smakowa...
  • j.w
  • Ile on kosztuje ? na allegro boję się kupić, wolę ze sklepu oryginalny, jaka jest jego cena napiszczie czy warto ? czy faktycznie pogrubia rzęsy ?
  • Nie kupuje kosmetykow przez internet, bo zbyt bardzo uwielbiam samo lazenie po drogerii czy perfumerii i wachanie, dotykanie, ogladanie, probowanie tych wszystkich cudenek. Stad tez moje pytanie do osob kupujacych przez net: Czy wam tych zmyslowych rozkoszy kupowania nie zal? ;o) I do osob nie kupujacych przez net: Dlaczego kupujecie tradycyjnie?
  • Ponoć mężczyźni wolą blondynki,jednak gdy szukam w pamięci na prawdę pieknych kobiet o naturalnym kolorze włosów blond,to pojawia się problem,bo nie za wiele mogę przywołać jako przykład-nie chodzi mi tu o mniej lub bardziej farbowane blond piękności,jak np.Marylin Monroe,czy bardziej współcześnie-Shakira,Doda/czy piękności,to oczywiście kwestia gustu,no ale wiecie o co chodzi-farbowane i już/.Przychodzi mi na myśl jako klasycznie piekna blondynka ze znanych Polek tylko Magdalena Ciele...
  • Od jakiegos miesiąca używam delikatnych kwasów. Mimo nawilżania buzi jest ona ciagle dosc sucha. Szukam jakiegoś podkładu, który wyrówna koloryt i da taki efekt jakby go nie było. Mam delikatne przebarwienia i trochę rozszerzone pory. Po kilku godzinach dosyć się świecę, ale wole już to niz efekt matujących podkładów:( Chyba, że polecicie mi może jakiś krem tonujacy. Pozdraawiam
  • Może ktoś używa i chciałby podzielić się wrażeniami? czy nie wysuszają ust i czy te kolory są widoczne? warto kupić?
  • ..macie jakieś doświadczenia? Polecacie jakąś alternatywę ? Pozdrawiam
  • Szanowne Panie, wprawdzie jestem facetem, ale mam tendencje do alergii skóry twarzy. W aptece miła pani poleciła mi Physiogel do mycia twarzy i kremik;) Jakie sa Wasze opinie na jego temat? I pytanie fachowe, czy skoro jest napisane, że tylko przemywam wacikiem i nie trzeba uzywać wody to znaczy, że w ogóle mam nie myc twarzy wodą? Jak to tak myć się bez wody??;)))
  • Koszmarna pomaranczowa skorka mnie dopadla, mam taki specjalny przyzad do masazu od Philipsa, ale narazie nie widze poprawy, za krotko pewnie stosuje, chcialabym po takim masazu uzywac kremow na cellulitis prosze o rady i o te tansze i drozsze, moze cos uciulam jak krem jest naprawde dobry. Dzieki ze zawsze moge na was liczyc, pozdrawiam, dam wam znac jak to dziala bo 2 sierpnia jade na wakacje i do tego czasu musze z tymi moimi udzichami walczyc.
  • :)(4)

bardzo prosze abycie mi polecily jakiegos dobrego fryzjera na woli chcialabym zrobic sobie balejaz lub pasemka (jasne) chcialabym zeby to byla osoba ktora jak powiem zeby mi obciela 2cm to tyle obetnie a nie 22 cm :) czekam na propozycje za wszelkie porady z gory dziekuje pozdr
  • czy uzywalysice hipnozy Lancome? jaki tusz polecacie? w gre nie wchodza zadne astory, rimmele i loreale, wole wydac wiecej a miec lepsza jakosc , zreszta tusz kupuje sie ra zna pol roku, wiec mozna zaszalec;) dzieki:-)))
  • Chcialabym sie dowiedziec jak wy radzicie sobie z takimi pojedynczymi wypryskami(mi cos takiego ciagle na brodzie wyskakuje). Ja uzywalam: zielonej glink - nie zawsze pomaga clerasil z kulka - tak srednio dziala a ma na wizazu bardzo dobre opinie SZukam wciaz idealu:)
  • Co trzeba zrobić, aby przekonać producentów kosmetyków, aby kremy do twarzy sprzedawali w tubkach, a nie w słoiczkach?! Noszę dłuższe paznokcie (nie mówię, że jakieś strasznie długie, ale ok. 0,5 cm ponad opuszki palców) i wybieranie kremu jest dla mnie koszmarem, bo wchodzi za paznokcie. Dlaczego można umieszczać kremy pod oczy i balsamy do ciała w tubkach, a kremów do twarzy nie można?!
  • Własnie.Lepiej być blondynką czy brunetką? Przypomniał mi się stary film z M.Monroe pt " Mężczyźni wola blondynki". Czy to nadal funkcjonuje? Ja właśnie zostałam brunetka, po kilku latach rozjasniana włosów... www.kinomaniak.pl/plotki/plotki/0508.php lasiie.webz.cz/blond/03.jpg noreiro.webz.cz/foto/034.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się