wola

(26 wyników)
  • i jest bardzo dużo kawalerek i 50 m2 apartamentów (kawalerki i dwupokojowe to podobno aż 80% całej inwestycji). Ja się zdecydowałam (rezerwacja) - jeszcze kredycik i wio :)
  • Banderii 4 zamieszczam post już 3 raz - widać moderator utopił tam 8/m i mu teraz żal ...
  • dane za 2009 źródło - operat biegłego robionego metodą porównawczą próba - 10 transakcji metraż od 26,30 do 77,90(średnia 47,03) cena 5.319-7.753(średnia 7.060) okolice jana pawła generalnie bardziej śródmieście niż wola fakt, że jest to"gorsze śródmieście ale jednak
  • Jakies sa wasze opinie o tej spółdzielni? Ma ktoś z was u nich mieszkanie wlasnosciowe? Jak są zarzadzane, jakie sa czynsze i inne ewentualne oplaty??? Pytam bo przymierzam sie kupic od nich mieszkanie :)
  • czy ktoś wie czy się coś nowego buduje w okolicach parku wola???
  • w związku z prognozowanymi spadkami które juz są nawet widoczne na rynku proszę o pomoc. Kupie mieszkanie na bliskiej woli w nowym budownictwie . Cena max. do 6500/mkw .Byłem na targach ale nic takiego nikt mi nie mogł zaproponowac , drożej owszem by się znalazlo.
  • Osoby mieszkające pod adr. Powst. Śląskich 108 C, do których również się zaliczam, podjęli działania w celu współpracy z firmą, która cała dobę lub tylko w dzień ew. w nocy ochraniałaby budynek (w tym również pilnowała korytarzy i garaży). Na razie jest ofera od jednej firmy. Czekamy na resztę. Czy inni mieszkańcy nowych bloków - oddanych w 2001r. i 2002r. też podjęli taką inicjatywę ?. Sp-nia WOLA nie wyraża zgody na montowanie krat na korytarzach a ludzie z mojego piętra chcieli...
  • www.zelazna-mieszkania.pl/ Co o tym myslicie? Miejsce straszne - wokół bardzo głośne, ruchliwe ulice. Sam budynek i plany ok, wstawili już okna, bardzo duże i nieźle to wygląda. Nie rozumiem tylko tego położenia - na wyciągnięcie ręki za oknem blokowisko z płyty. Żadnego trawnika, mało zieleni. Kto tam w ogóle kupuje? (wg dewelopera, polowa juz sprzedana - chyba typowa ściema;). Jedyny pozytyw dla mniej - trochę ładniej będzie wyglądał ten róg Żelaznej.. chociaż trudno powiedzieć.
  • Rozważam zakup mieszkania w Wola Tower, niestety na tym forum nie znalazłem żadnego powarznego wątku na temat w tej inwestycji, gdy coś się pojawia od razu dyskusja zbacza na jakieś żartobliwe tematy. Czy mógłby ktoś coś konkretnego napisać?
  • witam, mam mieszkanie, ktore chcialbym sprzedac. mieszkanie znajduje sie na Młynowe, w okolicach ulicy zawiszy, agawy - budynek 2 klatkowy, 3 pietrowy. mieszkanie na 1 pietrze, loggia, 46m uzytkowej (3 pokoje, kuchnia, lazienka). stoi z meblami, nic nie trzeba remontowac, bez AGD. ile takie mieszkanie moze byc warte, cen warszawskich nie znam, bo zamieszkuje we wroclawiu.czynsz to okolo 270 zlotych miesiecznie + liczniki. dziekuje i pozdrawiam
  • <a href="http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=245&news_id=162878&layout=1&forum_id=38843&page=text">Artykuł w ŻW</a>
  • i jest bardzo dużo apartamentów po 25 m2(te klitki apartamentowe to podobno aż 80% całej inwestycji). Ja się zdecydowałam (rezerwacja), całe życie marzyłam o szuflandii i oknach na trasę toruńską - jeszcze kredycik i wio :)
  • Prosze o informacje na temat tej inwestycji. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania, czy macie jakies wiadomosci na temat developera oraz tej inwestyjci. Szukam rowniez osob ktore juz podpisaly umowe
  • 2 pokoje, 4 piętro, kier.: pólnoc/wschód, oddanie: listopad 2004. Zastrzegam sobie możliwość zamknięcia oferty w dowolnym czasie. www.allegro.pl/show_item.php?item=27036544
  • Co sądzicie o kupni emieszkania od SM Wola na os. Górce, osłonięte innymi blokami od planowanych tras szybkiego ruchu - N-S i A-K. Co prawda całe osiedle będzie otoczone przez ruchliwe trasy, ale okolica wygląda zachęcająco. Z drugiej strony słyszałem, że ludzie sprzedają mieszkania na tym osiedlu i że juz teraz ceny poszły tam w dól. Prosze o opinie.
  • Prosze o opienie wraz z uzasadnieniem.
  • Witajcie przyszli lokatorzy. Czy odebrał już ktoś mieszkanie ? POzdrawiam
  • Witam, Czy czytaja ta listę moi przyszli sasiedzi w/w inwestycji? Co Państwo sądzą n.t. kolejnego obsuwu terminu i niegasnącego uśmiechu prezesa?
  • Kabaty(64)

Witam, szukam mieszkania 4-pokojowego na Kabatach. Ceny niestety bardzo wysokie,sprzedający niechętnie schodzą z ceny a ciekawych mieszkań mało. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia przy negocjacjach cenowych dużych mieszkań na Kabatach? Ile można wynegocjować (procentowo) od ceny ofertowej na rynku wtórnym w tej lokalizacji?
  • Mam pytanie - ile trwa po spłacie kredytu i zawiezieniu odpowiednich dokumentów do sądu hipotecznego zdjęcie hipoteki z mieszkania, na które jest już elektroniczna księga? (w Warszawie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się