Gość: Ilona IP: *.chello.pl 08.06.05, 15:08 Czy ktoś wybiera się do El Arenal w w/w terminie, wylot z Katowic? pozdrowienia, I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: freestyler Re: El Arenal/12.06. IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 09.06.05, 14:38 My sie wybieramy wyjaz Son Rapiña pozniej Via De Cintura bordowe Bmw zona i nasz synek.Jedziemy na bufet koszt 8 € jedzenia do oporu a pozniej spacer Paseo Maritimo wraz z degustacja lodow wloskich ( bardzo dobre a ja jestem wybredny ) koszt galeczka 0.80 €. A tak na marginesie troszke sie dziwie pchaja tych ludzi na ten arenal jak sardynki na nisko budzetowa dzielnice niemiecka.Pelno tam rozwydrzonych niemcow i nie wspomne pijanych o 12 w polodnie dobre co ? [ mowia ze polak potrfi wypic ] Pozdrawiam gg 1592094 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: El Arenal/12.06. IP: *.chello.pl 12.06.05, 12:39 Juz za kilka godz wylatujemy. Posiłki mamy w hotelu, ale na lody z pewnością się wybierzemy;-) Planujemy odwiedzić kilka klubów w El Arenal i Palmie, mam nadzieję, ze będziemy się dobrze bawić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peett Re: El Arenal/12.06. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:19 ja jade, ale wylot z wawy 8 rano jeszcze jutro do roboty, a w niedziele plaza ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: El Arenal/12.06. IP: *.chello.pl 10.06.05, 08:20 to faktycznie zdążycie jeszcze na plażę. Niestety wylot z Katowic jest o 17:45 więc przylecimy dopiero wieczorem! Odliczam godz do wyjazdu;-)) tym bardziej, że u nas tak zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: El Arenal/12.06. IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 10.06.05, 18:19 Ilona chyba mnie nie zrozumialas ja tu mieszkam jak potrzebujesz jakiegos info to z ochotnoscia. Tanie bary,restauracje czy dyskoteki , fajne plaze bo arenal nie nalezy do ciekawych plaz ale ujdzie w tloku. Pozdrawiam gg 1592094 Odpowiedz Link Zgłoś