lisek2012 07.06.13, 20:08 co sądzicie o biurze neckermann Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jodla01 Re: neckerman IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 22:03 Korzystam z tego biura o 7 lat i nigdy nie miałam problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atek Re: neckerman IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.13, 08:38 A ja owszem korzystałam kiedyś i zmienilam na Tui po bardzo kiepskich godzinach wylotów. Trzy lata latałam z Tui i było ok, ale w tym roku postanowiliśmy dać znowu szansę Neckermanowi. I niestety jest to nasza ostatnia podróż z tym biurem....nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
m.waligora Re: neckerman 14.06.13, 12:57 potwierdzamn godfziny wylotow skandaliczne,wakacje z 7 dni slracaja do 5, doslownie,wyloty wieczorem, a powroty- w nocy ale nie dnia nastepnego tylko ostatniego, nie wiem jak na inne kierunki ale na varne porazka, ja rowniez ostatni raz samolotem, ale dojazd wlasny jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atek Re: neckerman IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.06.13, 18:15 U nas po kłótniach się udało - mimo, że wylot w poniedziałek mamy zmienione z Burgas na Varnę i bardzo fajne godziny. Szkoda tylko, że potrzeba kłótni z takim biurem, żeby dostać warunki takie jakie być powinny Odpowiedz Link Zgłoś