Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      wymiana

wymiana

(27 wyników)
    • Kilka dni temu napisalam post odnosnie wymiany DIESLA MARBERTA i GABRIELI SABATINI ,odezwala sie do mnie dixi(dorota) oferujac orginalna wode siostry MOSCHINO pelna( kilka psikniec) jakiez bylo moje zdziwienie gdy otworzylam przesylke i dostalam nie pelny tester tej wody o czym nie bylo mowyw korespondencji gdyz w zamian otrzymala nowego orginalnego DIESLA 75 ml ,zostalam przez nia oszukana bo zataila to wszysko nie informujac mnie o testerze(bo bym go nie wziela) ,mam cala kore...
    • Kupilam wczoraj tusz do rzes w Douglasie. Jest nieodpakowany, oryginalnie zapakowany, mam paragon - orintujecie sie czy mozna go wymienic na cos innego? Albo ewentualnie oddac? Bo kolezanka mi powiedziala, ze jest do niczego, a byl bardzo drogi (79zl), nowej firmy Nouba. I juz wole sobie doplacic albo wziac 2 inne rzeczy niz byc niezadowolona z tego.
    • Remament: 1. Kookai Oui Non- 50 ml, perfumy lane, nowiutkie, odpakowane w celu przetestowania zapachu, 2. Deci Dela- mniej niż 20 ml z 50 ml 3. Nature- Yves Rocher- perfumy lane, z 50 ml zostało mniej niż 20 ml
    • Słuchajcie, na zagranicznych forach, o ile się orientuję, ludzie wymieniają między sobą próbki. Myślicie, że coś takiego przyjęłoby się tutaj? Jest parę zapachów, które mnie interesują, ale których na razie nie kupię, nie mam też możliwości wypróbować ich w domu, a w perfumerii, gdzie wpadam czasem zmęczona, a najczęściej pachnąc czymś innym, to w ogóle nie to samo. A prosić o próbki nie będę, bo usłyszę, że przecież mogę wypróbować z testera. Jasne, najlepiej w trampkach wypróbuję sobie 24 F...
    • Otwieram niniejszym 23 stragan zyczac samych udanych transakcji:))
    • Nowa odsłona straganika. Poprzednia nadmiernie się rozwinąła z powodu Króla Słońce;)
    • pozwalam sobie założyć nowy straganik. Przyjaciółka powierzyła w moje ręce miniaturkę Palomy Picasso EDP 5 ml, chciałaby ją sprzedać i czeka na propozycje :)
    • Poprzedni juz prawie dobiega setki :) Zacznamy więc nowy ! Wymienię miniaturki : Emanuel Ungaro Fleur De Diva 4,5 ml Yves Rocher Comme Une Evidence 7,5 Victoria's Secret Basic Instinct 7,5 jest 7 Givenchy Very Irresistible 4 ml na inne miniaturki lub próbki
    • 7 to moja szczesliwa liczba, wiec z wyjatkowa przyjemnoscia zglaszam siodma juz edycje forumowego targowiska. Oby wszystkie wymieniajace, sprzedajace i kupujace byly zadowolone z pachnacych transakcji :))
    • Niniejszym powołuję do życia nowy stragan:)
    • Nowy straganik - tamten za bardzo sie rozrósł :))
    • Niniejszym otwieram nowy wątek :)
    • Jeśli ktoś ma na zbyciu Pleasures Intense reszteczki lub klasyka, proszę o maila.
    • Sorbecie i dziewczyny, przepraszam, że sobie pozwalam zrobić drugą część, ale tamta strasznie się rozrosła i jest niewygodna. Do rzeczy ? mam na wymianę Eau des Marveilles Hermesa, prawie 100 ml, tester, w kartoniku. Ten zapach jest dla mnie zbyt dziwny, niestety, nie umiem się do niego przekonać. Jest taki słony, pachnie trochę jak ocean z domieszką czegoś cytrusowego w tle. Piekielnie trwały (niestety dla mnie...)
    • Witam. Zrobiłam porządki na półkach i mam parę zapachów do sprzedania lub na wymianę. Są to: 1. Pur desir de lilas (bez) Yves Rocher - eau de toilette, flakon 60 ml, pełen, psiknęłam nim 2 razy, z kartonikiem. 2. Vanderbilt Gloria Vanderbilt - eau de toilette, flakon 30 ml, psiknięte 2 razy, pełne, w kartoniku. 3. Zielone Les Belles Niny Ricci (te z zielonymi częściami pomidorków), butla 100 ml, brakuje najwyżej 5 ml (psiknęłam się raz), z pudełkiem. 4. Zen Shiseido - eau de parf...
    • Strasznie się tamten rozrósł :). Wymienię albo sprzedam Vocalise Shiseido, prawie 50 ml w kartoniku. Zainteresowane/zainteresowanych proszę o list na priv.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się