Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      wymiana

wymiana

(38 wyników)
    • Hej jak myślicie czy będzie można wymienić zły rozmiar kurtki :) na mniejszy lub większy .W papierach z tchibo jest taki tekst Wymiana? żaden problem! ........ To chyba się da:))
    • Strona im nie działa albo nie mogę wejść z jakiegoś powodu od kilku dni i nie mam jak sprawdzić. Podpowie któraś z Was ile mam czasu na zwrot a ile na wymianę towaru?
    • Komu udało sie wymienić? Dostałam chyba w marcu mail o konieczości wymiany starej na nowa. Za kilka dni poszłam do sklepu - kart juz nie było (dostali KILKA sztuk), miałam pytac/dzwonic kiedy beda. I tak jeszczcze kilka razy usiłowałam kartę wymienić a informacja była: karty skończyły się/nie dostali/nie wiadomo kiedy będą/już nie ma... Wkurzona napisałam w kwietniu mail do centrali, odpowiedzi nie dostałam... Ostanio chciałam coś kupic, przypomniałam sobie o karcie i ew. rabacie, zadzwoniła...
    • Witajcie Wiecie jak to jest w aparcie? Mozliwa jest wymiana na cos innego?
    • Dziewczyny, może jesteście w temacie, ile dni mam na wymianę w smyku. Mąż kupił córce kurtkę i niestety jest za duża.
    • Kupiłam w ccc buty no i źle zmierzyłam, są za duże. Kupowałam będąc przejazdem w odległym mieście. Da radę wymienić w innym sklepie niż kupowałam?
    • Proszę Was dziewczyny o zdanie, gdyż sama nie bardzo wiem co o tym myśleć... Kupiłam dziś w drogerii "Rossman" wodę toaletową dla męża. No ale się pomyliłam i zamiast takiej z dozownikiem, wzięłam wodę po goleniu - wylewaną na rękę. Wyszłam ze sklepu, zorientowałam się, że jednak źle wybrałam i wróciłam żeby zamienić - cała akcja trwała może 10 minut. Jednak po powrocie zdziwiłam się bardzo, bo pani w sklepie nie chciała mi towaru odmienić sugerując, że być może był używany (było to met...
    • Jeśli płaciło się za towar kartą, to czy przy zwrocie musi być obecny właściciel tej karty którą się płaciło, czy wystarczy jak ktoś inny pojedzie z tą kartą? Chodzi o Tesco. Jeszcze drugie pytanie: czy Tesco dopuszcza możliwość wymiany towaru?
    • Młody wyjeżdza na szkolną wymianę do Niemiec. Będzie mieszkał przez tydzień u rodziny niemieckiej (2+2 dzieci - chłopcy 10 i 13 lat). Po kilku tygodniach będziemy gościć Młodego Niemca u siebie. Zastanawiam się w jaki rezent dla rodziny zaopatrzyć mojego Młodego??? Album o naszym mieście? Pamiątka z bursztynu? Sękacz? Z Goldwasserem to chyba nieletniego nie wypada wysyłać ;-)) Czy to powinien być jeden prezent dla rodziny, czy wymyślać coś dla każdego jej członka??? Proszę o radę.
    • dzis byłam na zakupach wlasnie w mothercare. kupiłam dla synka majtki z batmanem, rozmiar wybrałam na podstawie porównania z mniejszymi (nie było na 3-4 lata) wziełam tak na oko. ale potem poszłam do h&m, były w takim rozmiaerze jak chciałam. kupiłam i postanowiłam te z mothercare oddac. Pani poinformowała mnie że bielizna nie podlega zwrotowi ani wymianie! (kupowałam 20 min wczesniej) Zaniemówiłam, na krótko co prawda, i poprosiłam o wyjasnienia. Okazało sie że nowy własciciel ...
    • W Sephora można wymienić swój stary tusz na Clinique High Impact. Nie trzeba robić żadnych zakupów. Ważne do wyczerpania zapasów. Ja wczoraj wymieniłam 4 praktycznie puste tusze bez żadnych problemów.
    • Czy ktoś się orientuję czy zwrócić lub wymienić towar kupiony w Smyku można w każdym czy tylko w tym w ktorym zrobiło się zakupy?
    • Witam, Chciałabym wymienić tapicerkę w foteliku Maxi Cosi Priori. Czy można gdzieś kupić samą tapicerkę? Nawet nie musi być tej samej firmy. Pozdrawiam,
    • Czy orientuejcie sie, jak wyglada zwrot lub wymiana ubran w Reserved i 5-10-15? Kupilam wczoraj corce ubranka, ale dwie rzeczy musze wymienic lub zwrocic, bo okazaly sie na styk. Czy moge je wymienic w jakimkolwiek sklepie, czy musze tylko w tym, gdzie kupowalam?
    • Prosze o niekasowanie postu, pliss Czy sa chetne forumki na zalozenie takiego forum/podforum? Nie kazdy dostepuje zaszczytu uczestnictwa na forum szafa malucha, a takie miejsca sa bardzo pozyteczne. Jesli uwazacie, ze warto zalozyc takie forum to piszcie.
    • Uprałam w pralce materiałowe balerinki Ecco i teraz dopiero zauważyłam, że zapięcie na rzep prawie wcale nie trzyma :-( Być może to nie wina prania, może stało się to wcześniej. Zastanawiam się czy da się to jakoś naprawić czy pozostaje wymiana na nowe rzepy u szewca? Paragonu na te buty niestety już nie mam więc reklamacja odpada.
    • witam starszy synek dostał kamizelkę z 5-10-15 na urodzinki wszystko byłoby ok, tylko, że jest granatowa, a ma już 2 granatowe... chciałabym więc wymienić na inny kolor, ale czy jest to możliwe bez paragonu? orientuje się ktoś może? będę wdzięczna za odp ;)
    • Witam, znajomi mieli wypadek samochodowy. Nawet nie wypadek, tylko stłuczkę. Drugi kierowca przywalił w przednie koło od strony pasażera, wybuchły poduszki, ale nic poważnego się nie stało, chociaż znajoma nosiła kołnierz przez krótki czas. Fotelik z dzieckiem zamontowany był z tyłu za siedzeniem pasażera. Dziecko nie miało żadnych obrażeń, fotelik podobno też, ale zasugerowałam, że mimo wszystko powinni wymienić ten fotelik ( ja bym wymieniła) Znajoma na to, że nie ma potrzeby. I tu si...
    • Mozna przyjsc i wymienic u hostessy te ktorych nam brakuje
    • dostałam zamówienie na dzwig i znalazłam takie coś www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=5288974 warto? a moze polecicie coś innego? __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się