Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      wymiana

wymiana

(13 wyniki)
    • Wymiana(16)

Widziałam tutaj wątki dotyczące wymiany, więc mam nadzieję, że ich zakładanie jest ok. Mam kilka kosmetyków, których nie będę używać, szkoda, żeby się marnowały: - Avene Antirougeurs Jour krem nawilżający do skóry naczynkowej suchej - wycisnęłam z tubki jedną porcję, niestety nie będę mogła go używać, jest w tubce, więc higienicznie, - perfumy Elizabeth Arden Green Tea 100ml - lubię ten zapach, ale dostałam kilka, nie ma szans, żebym zużyła, nowe, nieotwarte, - Galenic Aquasublime krem kol...
    • Witam, Moje zapytanie- jak w temacie :) Pozdrawiam :)
    • Czytając różne wątki nasunął mi się pewien pomysł. Każda z nas ma w swojej "kosmetyczce" wiele "nieudanych" zakupów kosmetycznych (tzn. produktów, które się nie sprawdziły w danym przypadku) lub też kosmetyków, które się już znudziły, każda z nas jest jednocześnie ciągle ciekawa innych nowych, ale nie na wszystkie zakupy nas stać, gdyby każdy pisał co ma "na zbyciu" (czego może pozbyć się za darmo a za co chciałby jakiś ekwiwalent np. pieniężny) a czego potrzebuje może udałoby się...
    • Kupilam wczoraj tusz do rzes w Douglasie. Jest nieodpakowany, oryginalnie zapakowany, mam paragon - orintujecie sie czy mozna go wymienic na cos innego? Albo ew. oddac? Bo kolezanka mi powiedziala, ze jest do niczego, a byl bardzo drogi (79zl), nowej firmy Nouba. I juz wole sobie doplacic albo wziac 2 inne rzeczy niz byc niezadowolona z tego.
    • Kupiłam za ciemny podkład w perfumerii Ina Center w GM,czy mając oryginalne opakowanie,paragon, torebkę firmową, uda mi się wymienić na jasniejszy ? Raz go uzyłam, nie więcej.Czy kosmetyków się nie wymienia?
    • kupilam w Sephorze Aquasource i uczulil mnie, 2 razy go uzylam. myslicie ze wymienia mi na inny krem o te wartosci????gdzies kiedys wyczytalam na forum ze przymuja rekamacje no i jestem ciekawa jak to jest..
    • Na stronie www.olay.pl miała być zamieszczona lista kremów, po których pudełka można wymienić w wybranych punktach na krem Olay za darmo. Wchodzę na stronę, klikam, na listę,ale lista się nie pojawia. Czy któraś z Was dysponuje tą listą? Proszę o pomoc...
    • dziewczyny jak to jest ze zwracaniem/wymiana kosmetykow? kupilam dzis podklad i mi nie pasuje kolor, z jaka reakcja moge sie jutro spotkac? naprawde staralam sie dopasowac, chyba z 10 min., przy oknie na szyi. Kupilam LP Max Factor 102. Kiedys taki mialam i bylam zadowolona. Zmienili numeracje czy co? mam paragon, kupowalam juz w tym sklepie 3-4 razy, ekspedientki mnie raczej kojarza.Chcialabym wymienic na jasniejszy. Martwie sie bo wydalam 50 zl, a to dla mnie duzo.
    • witam! mam pytanie do posiadaczy soczewek: jak wymieniacie plyn to poprostu go wylewacie i nalewacie nastepna porcje nowego, czy jakos specjalnie myjecie pojemniczek itd..? podzielcie sie wiadomoscia, bo nie wiem jak to poprawnie robic... pozdrawiam!
    • kupialam dzis farbe w rossmanie mamie..ale jej chodzilo o inny kolor!!czy moge wymienic te farbe na inna tej samej firmy???i ile mam na to czasu??? poradzcie!!!
    • Czy mam prawo aby domagać się zwrotu pieniędzy w nastepujacej sytuacji. Kozaki były kupione w grudniu za dość duzą jak dla mnie sumę 400zł. Szybko okazało sie ze sa wykonane z kiepskich surowców, bo odkształciły sie i pozaginały na czubkach a skóra łatwo sie "kaleczyła". Od jakiegoś czasu czułam niestabilność obacasa. Wczoraj obcas mi sie złamał. Musiałam kupić nowe buty, bo miałam tylko jedna pare kozaków, a muszę w czymś chodzić. Te chcę rekalmowac, ale chcę zwrot gotówki, bo po...
    • Hej dziewczyny chcialabym wymienic cwiczenia z Shape "I Ty mozesz miec takie posladki" oraz "I ty mozesz miec taki brzuch" na 2 inne z tej serii czyli ramiona i cialo. czy jest ktoras chetna?:)
    • Mysle , ze siegnęłysmy dna na tym forum . dziewczyny czy wam rozum odebrało?! Oto krótka wymiana zdań w wykonaniu anexxy "Odpierdolcie się kurwy ode mnie i annexy! Jesteśmy dwie, do kurwy nędzy i się kochamy, ona mi lize szparkę, a ja zjadam jej gówna. I nic wam do tego, zazdrosne wariatki. Nie potrzebujemy zasranych mężów i dzieci, wystarczy nam nasza miłośc i krem kolastyny. Ps. szukamy kandydatki do trujkącika, zapraszamy do stołówki sodexo, chętne niech piszą do annexy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się