Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      wymiana

wymiana

(34 wyniki)
    • Gdzieś kiedyś czytałam, że w II weekend września będzie jakaś wymiana. Czy ktoś coś więcej wie na ten temat?
    • Zastanawiam się, czy to niezbyt jeszcze popularny zwyczaj, czy też słaba reklama, ale w ostatnia sobotę w zamku w Leśnicy odbywała się wymiana ciuchów. Wystawiających i zainteresowanych było jak na lekarstwo... Wrocławianki - słyszałyście o tym i nie przyszłyście, bo (tu wstaw powód), nie byłyście zainteresowane czymś takim, nie miałyście pojęcia, że taka impreza ma miejsce? Za daleko? A gdyby taka wymiana/sprzedaż z szafy miała miejsce bliżej centrum chciałybyście przyjść? Sam pomysł c...
    • Dziewczyny w jakim terminie można zwrócić towar w solarze? Czy w ogóle można, czy trzeba na coś wymienić? Jest jakiś ustalony czas, w którym można dokonać wymiany? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi, bo ponad tydzień temu kupiłam mamie sweter na urodziny. Pojechałam z tym prezentem do domu (350km) i w drzwiach przywitała mnie mama w takim samym swetrze:) Chyba aż za dobrze znam jej gust:) Na szczęśćie było to przed urodzinami i jeszcze zdążyłam coś kupić na miejscu, ale teraz z...
    • w związku z wątkiem "wymiana ciuchów warszawa', i propozycji tam zamieszczonej ... PROSZĘ O WPISYWANIE SIĘ CHĘTNYCH NA SPOTKANIE W CELU WYMIANY / SPRZEDAŻY CIUCHÓW.
    • Mam problem.Kupiłam dzis w hamie buty, rozmiar 37. Niestety w domu okazało się, ze buty sa za duze. Dlatego też mam do Was pyatnie: czy w h&m wymieniają ubrania?(chciabym rozmiar 36). Czy wymiany mozna dokonac wylacznie w miejscu w ktorym sie kupilo dany towar, czy w dowolnym h&M? z góry dziekuje;]
    • Witam, czy w Gdańsku są organizowane takie spotkania? Chętnie się wymienię/odsprzedam/odkupię. Czy są jacyś chętni? Może uda się coś takiego zorganizować... Zapraszam do wpisów i pozdrawiam!
    • kobietki, czy wiecie cos na temat miejsc w Warszawie gdzie mozna powymieniac sie ciuchami? mam kilka pieknych sukienek, ktore sa za male na mnie (byly dobre 100 snickersow temu...:) i szkoda mi je wyrzucic, chetnie bym oddala i moze sie wymienila.
    • Witajcie, czy orientujecie się może gdzie w Warszawie organizowane są tzw. wymiany ubrań, gdzie dziewczyny spotykają się, przynoszą ciuszki i dodatki na wymianę? Nie chodzi mi o strony www poprzez które można się wymienić, ale osobiste spotkania :)
    • Co jaki czas wymieniacie płaszcze/kurtki na zimę? Wiadomo, ze te rzeczy sa raczej drogie, ale z drugiej strony chodzenie wciąż w tym samym 2 sezon, trochę psuje samopoczucie, no i moda się zmienia.. A zmiana dodatków (szalika/chusty niewiele daje)
    • Kupiłam super wygodne buty na płaskim obcasie. Są granatowe, z odkrytymi palcami. Niestety mają złoty obcas, który przestał mi się podobać... I chciałabym go wymienić na zwykły, czarny. Czy wymieniał kiedyś ktoś cały płaski obcas? Nigdy tego nie robiłam i nie wiem czy jest to możliwe. Nie chciałabym, żeby szewc zniszczył mi te buty...
    • a moze by tak jakaś wymiana krakowska?byle nie w sobote:)
    • Czy macie doświadczenia z wymianą zakupionego towaru w KappAhl? Chcę wymienić biustonosz, bo niestety okazał się zbyt luźny w obwodzie (chce wymienić na węższy, nie chodzi mi o zwrot). Czy można wymieniać bieliznę? I generalnie jak wyglądają reklamacje w tym sklepie? Nie ma problemów?
    • Cześć wszystkim, po przeczytaniu ostatniego artykułu w Wysokich Obcasach, wpadłam na pomysł, żeby zorganizować Swap Party. Uczestniczyłam w takich imprezach w Anglii, ale nie słyszałam o tym, żeby ktoś je organizował w Polsce. Czy ktoś byłby zainteresowany uczestnictwem? Każdy powinien przynieść ok. 10 niepotrzebnych ciuchów, których już nie nosi. W zamian można złowić taką samą ilość ciuchów 'vintage' z innej szafy. Byłoby kilkanaście dziewczyn. Do tego serwowane drin...
    • Kobietki drogie, może wiecie czy w H&M obowiązuje coś takiego, że rzecz kupioną w jednym mieście, mogę wymienić w innym?
    • Witam! Mam mały problem. Zakupiłam ponad tydzień temu płaszcz w H&M i chciałabym go wymienić na ten sam model, ale inny kolor. Metki są nieoderwane. Tylko brak paragonu:( Płaciłam kartą, więc orientujecie się czy możliwa jest wymiana na podstawie wydrukowanego wyciągu z banku? z góry dziękuję za odpowiedź.
    • Witam :) Dziewczyny z portalu www.wizaz.pl organizują spotkanie wymiankowe tzw. SWAP PARTY w Katowicach. Termin i miejsce są już podane. Byłoby nam miło, gdybyście się dołączyły :) - aby dowiedzieć się szczegółów i zadeklarować swoją obecność proszę wejść na ten wątek. Pozdrawiam i liczę na Waszą obecność :)
    • licze ze moze mi pomozecie. mam w szafie fantastyczne kozaki, niestety podczas przechowywania ( a maja swoje lata, naleza do mojej mamy) zlamaly sie w nich obcasy tzn, nie urwaly sie tylko popekaly stalki (tak to sie chyba nazywa) wewnatrz obcasow, zastanawiam sie czy ktoras z Was naprawiala popdobna rzecz w butach i jesli tak to jak sie sprawowaly po naprawie i jaki byl koszt. Kozaki sa sliczne i chcialabym je nosic, ale najpierw trzebaby te obcasy naprawic. Licze ze cos popdpowi...
    • Szybkie pytanie:) Czy w Tesco można wymienić na inny rozmiar rzeczy z Cheeroke? Kupiłam w ciemno spodnie i okazały się za duże:/ Daleko mam do Tesco a nie chcę jechać w ciemno:) Będę naprawdę bardzo wdzięczna za pomoc:)
    • Zupełnie nie wiem od czego zacząć. Mam 25 lat, jeszcze studiuję i czasami pracuję. Muszę pożegnać się właściwie ze wszystkimi ubraniami, całą moją kolekcją która zbierałam przez lata. Zmiana o kilka rozmiarów i po prostu nie mam co na siebie włożyc. Nie wiem jak okreslic mój styl, nie jestem pewna czy go w ogóle miałam. Potrzebuję tzw. bazy, bo zaczynam całkowicie od zera. Jestem niska, waga dopiero teraz mocno w normie i zadowalająca. Każdy pomysł i opinia będzie dla mnie niezw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się