wymiana

(13 wyniki)
  • WSM Młociny wymienia - NA KOSZT LOKATORÓW - wodomierze za 118 zł/szt (jakies wynalazki radiowe). W mieszkaniach jest zwykle po 4 szt. Za 5 lat znowu wymiana. Ale zwykły wodomierz kosztuje ok 70-80 zł. Czy mają prawo naciągać lokatorów na taki koszt? Czy można odmówić instalacji tak drogiego wodomierza?
  • orientujecie się, gdzie i za ile można wymienić opony?
  • Czy ktoś orientuje się czy będzie powtórzona? W ogóle co to za pomysł żeby montaż odbywał się w godz 10 - 18 i to w dodatku z powiadomieniem na tydzień przed... Swoją drogą mógłbym załatwić soie wolne pod warunkiem że bym za to nie płacił a tak to nie dość że mam płacić to jeszcze mam kombinować wolne. Niech mnie pocałują.
  • Witam, przeczytałem dziś przy wejściu do bloku o zbliżającym się terminie wymiany instalacji gazowej w blokach/lokalach przy ul. włościańskiej. I tu problem, na pewno nie tylko mój.. Kuchnia w moim mieszaniu nie przylega bezpośrednio do ściany od strony klatki schodowej, jest od strony zewnętrznej/od okien... Poza tym w niedawno przeprowadzonym gruntownym remoncie tak zagospodarowałem miejsce że 'po drodze' do ściany przy klatce mam nową zabudowę kuchenna i szafę wnękową.. nie wyobrażam sobie...
  • www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=1246&l=1 Nareszcie.
  • Witam, co sądzicie o następującym zdarzeniu - na ulicy Mickiewicza po wielu latach zaczęto wymieniać poniszczone i krzywe plyty chodnikowe na kostkę, niestety hałas w godzinach 8-16 przeszkadzał mamie Kaczyńskich więc prace wstrzymano i dopóki p. Kaczyńska będzie mieszkać dopóty pozostali mieszkańcy będą się męczyć z nierównym chodnikiem (kałuże po deszcze nie pozwalają przejść,a zimą topiący się śnieg tworzy wspaniałe lodowiska). Ja niestety mieszkam 3 domy dalej i musze znosić ...
  • Witam, proszę zadowolonych klientów o namiar na firmę wymieniającą drzwi wejściowe zewnętrzne (mieszkam w bloku:). Będę też wdzięczny za informację ile Was to zadowolenie kosztowało :) Pozdrawiam
  • We współpracy z nowym żoliborskim miejscem, postanowiliśmy zorganizować coś na kształt pikniku kulturalno-muzycznego. Będzie gdzie posiedzieć w letni dzień, co zjeść i kupić. Podczas wydarzenia odbędzie się pchli targ. Tak więc zapraszamy wszystkich, którzy mają ochotę pozbyć się starych klamotów, niemodnych ubrań, książek i muzyki, będzie je można sprzedać u nas . Poszukujemy wszystkich możliwych twórców rękodzieła i nie tylko. Jeśli chcesz się u nas wystawić, bardzo prosimy o zgłoszenia na ...
  • Witam, mozecie mi powiedziec czy w tej chwilijuz spokojnie mozna wymienic dowod na Zoliborzu bez koniecznosci porannej kolejki od 5 rano?
  • Jestem wyrozumiałym, cierpliwym człowiekiem. Nie lubie wisieć na klamkach urzędów, administracji itp i przekrzykiwać się przez biurka z ossobistościami tam pracującymi... ALE REMONT/WYMIANA INSTALACJI GAZOWEJ NA AL.WOJ.POLSKIEGO58 DOPROWADZIŁ MNIE JUŻ DO WQRWU! Myślałem, że jakoś to zniosę ale (równolegle remontuję jeden pokój ..:/ ) brak ciepłej wody (bo piecyki gazowe) i trzeci tydzień napieprzania na klatce wiertarami i smród spawanych rur to już nie na moje nerwy. A jak dają sobie ...
  • Czy możecie mi polecić jakieś dobre okna PCV i porządną firmę montażową? Zastanawiam się poważnie nad Thermoplastem. O systemach Veka słyszałam, że można się na nich oszukać, bo wiele różnych małych firemek ma na nie licencję i nigdy nie wiadomo na co się trafi... Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami z okanmi PCV i firmami je montującymi? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Sylwia
  • ... na osiedlu Ruda, Potok itp. Aster City prowadzi akcję wymiany filtrów, dzięki którym można obecnie odbierać HBO, na dekodery cyfrowe. Dziś mieliśmy przyjemność gościć umówionego fachowca z AC. Dekoder został podłączony sprawnie. Tuż po jego podłączeniu, odbiór pozostałych programów (do tej pory odbieranych w bardzo dobrej jakości) znacznie się pogorszył. TVP1, TVP2, TVN "smużyły", wystąpiły ukośne pasy lub fale. W tym czasie, gdy prowadziliśmy z mężem dyskusję nt. pogorszon...
  • Na Klaudyny 6. Nie wiem jak to wytrzymama:(((.Prze miesią będzie czynna tylko jedna. Macie jakis sposób. Może wyprowadzic się z tych slamsów na miesiąc! Ps. Cikawe czy jak juz wymienią to będzie lepiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się