-
Witam ile w Ciechanowie może kosztować wymiana przedniej szyby w osobówce?
-
Wymiana oleju w Cichanowie gdzie najlepsze ceny??
-
Gdzie wymienię najlepiej baterie w zegarku w Ciechanowie .
-
Witam, czy ktoś może wie gdzie w Ciechu mogę przełożyć opony motocyklowe, akurat teraz chodzi mi o tylną. Jeśli ktoś wymieniał to proszę powiedzieć gdzie i ile trzeba za taką usługę zapłacić.
-
Który warsztat polecacie do wymiany płynu hamulcowego. Najlepiej taki, żeby
odpowietrzali bez pompowania pedałem. A jeszcze jakby można było zaraz po
wymianie skontrolować sprawność na rolkach byłoby super.
-
Gdzie w Ciechanowie lub okolicach można wymienić szybę w aucie??
Ewentualnie gdzie można tanio ją kupić?
-
Mam zamiar wymienić stare drewniane okna na PCV. Jakie polecacie, jakieś rady,
namiary na fachowców.
-
Witam
Czy ktoś może mi podpowiedzieć, w którym warsztacie samochodowym za rozsądną cenę wymienią mi rozrząd w Peugeocie? Może ktoś ostatnio robił to w swoim samochodzie?
Pozdrawiam
-
Witam!
Rozpoczął się sezon wymiany opon na zimowe. Zmuszony jestem w tym roku zakupić komplet nowych opon. Jest to dość spory wydatek, dlatego też w związku z tym mam pytanie. Jakiej firmy zimówki polecacie i gdzie w Ciechanowie można ewentualnie takie kupić, najlepiej od razu z wymianą. Jaki jest koszt zakupu tych opon i ich założenia? Pozdrawiam forumowiczów i z góry dziękuję za informację.
-
solidnie no i nie za drogo...
-
solidnie i w miarę niedrogo w Ciechanowie.Proszę o jakieś konkrety.Z góry dzięki
-
Witam ,odradzam wymianę oleju w firmie Ac...el. ponieważ oszukano mnie podczas wymiany oleju jestem podobno nie pierwszą osobą w naszym mieście która się zorientowała ,olej u nich wymieniałem od lat w kilku samochodach teraz będę się trzymał z dala od tych złodziei.
-
Chodzi o porządnego laptopa i chcę go oddać w dobre ręce bo to ma być przegląd a nie wymiana części i naprawa czegoś co się nie działo.
-
Zgodnie z decyzją Prezydenta miasta TBS w Ciechanowie postanowił wymienić
instalacje elektryczną w poniemieckich zabytkowych domach na osiedlu Bloki.
Nie ulega wątpliwości, że wymiana starej instalacji w tych budynkach jest
konieczna jednak bulwersuje sposób wymiany zaproponowany przez TBS. Wymiana
instalacji wiąże się z dewastacją lokali mieszkalnych. Kute są ściany i
sufity, wiercone dziury z jednego pomieszczenia do drugiego, w mieszkaniach
zalega gruz, pył i kurz, który osiada...