wymiana

(15 wyników)
  • [b]Rusza społeczna wymiana książek[/b] Już od najbliższej soboty tj. od 1 sierpnia zaczyna działalność społeczna wymiana książek. Jeżeli masz książki, które już przeczytałeś! Jeżeli chcesz przeczytać coś nowego! Przynieś swoje książki i wymień je na inne! Akcja wymiany książek prowadzona będzie podczas imprez organizowanych przez [i]Stowarzyszenie 5 plus[/i]. Gdzie nas będzie można znaleźć i wymienić książkę? Informację na ten temat oraz innych prowadzonych akcjach znaj...
  • Gdzie w Pruszkowie solidnie i tanio wymieniają opony?
  • Słuchajcie gdzie zmieniacie opony w Pruszkowie? Na Bohaterów Warszawy był mały zakład ale teraz jest sushi, przez 2 ostatnie sezony zmieniałam opony w namiocie pod Tesco - dzisiaj sprawdzę czy namiot już stoi, ale może polecicice mi jakiś zakład wulkanizacyjny tutaj gdzie oddadzą mi moje opony :) Pozdrawiam śniegowo Onna
  • prosze podpowiedzcie mi gdzie w Pruszkowie badz w naszej bliskiej okolicy moge wymienic olej w samochodzie, i gdzie ewentualnie zglaszac sie w razie innej potrzeby Znacie jakis mily, niedrogi warsztat ? z gory dziekuje
  • Witam! Właśnie uświadomiłam sobie,że do 30 czerwca trwa wymiana prawa jazdy. W Pruszkowie odbywa się to na Drzymały? Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną doświadczeniem co do czasu oczekiwania w ewntualnej kolejce? Chciałabym zwolnić się z pracy około południa aby uniknąć stania w ogonku czy to jest jednak możliwe? A czy znaczki skarbowe, opłatę, wniosek można "załatwić" jeszcze "w drodze" a na Drzymały złożyć tylko gotowe dokumenty? Jestem "zielona" jesli chodzi o urzędy! Pomóżci...
  • Mam wielką prośbę: noszę się z zamiarem wymiany instalacji elektrycznej w moim mieszkaniu. Trzy małe pokoje w budynku przy Kopernika. Ile to może kosztować? Macie doświadczenia w tym zakresie, może znacie dobrego elektryka? Czy jest sens wymiany instalacji tylko w części mieszkania? (muszę gwałtownie wyremontować pokój dziecku, więc chciałabym przedtem wypruć ze ściany aluminiowe kable przynajmniej w tym pokoju). Pozdrawiam wszystkich!
  • czy wymieniliście już swj dowd osobisty korzystając z UM w Pruszkowie. Ja próbowałem wczoraj. Horror. Urząd jest czynny w czwartki do 16, ale uwaga! To jest czas pracy urzędników Urzędu Miejskiego w Pruszkowie (tu czas się zatrzymał). Ostatni wniosek został przyjęty o godz 14.20. Poza tym tłum ludzi zgromadzonych w małym pomieszczenium oraz jedno czynne okienko przyjmujące wnioski. Mi sztuka złożenia wniosku o wymianę d.o. się nie udała . Życzę powodzenia innym
  • W najbliższych dniach mam zamiar wymienić dowód. Czy kolejki są długie? Ponoć są jakieś numerki. Jaką strategię przyjąć by nie stać w kolejce cały dzień? maja
  • Doszły mnie słuchy że PSM czasami współfinansuje (współfinansował) wymianę starych okien u członków spółdzielni. Nie wiecie czy tak jest nadal i jak wygląda cała procedura? Podobno trzeba napisać wniosek do PSM, oni dopiero rozpatrują, potem się zgadzają albo i nie a na koniec cały remont trzeba zrobić z własnej kieszeni i czekać kilka lat na zwrot. Prawda to czy nie?
  • Kazdy pewnie ma troche filmow z gazet - czy mozna sie nimi legalnie wymieniac ? Bo jezeli mozna to chetnie bym sie powymienial ....
  • Witam istnieje całe forum poświecone zamianą na gazecie ale jest to na całą polske a moze tu byśmy sobie stworzyli takie małe pruszkowieskie Myśle ze dużo osó ma cos niepotrzebnego w doku całkiem nowego i chetnie zamieniłby na coś innego Wiec zaczynam jako pierwsza :) -posiadam dwie bluzki ciążowe z krótkim i długim rękawem rozmiar M i L -mam na wymianę ubranka dla dziewczynki (23sztuki) w rozmiarach 56- 68 Super zestaw dla dzidzi urodzonej w lato -śpiworek do spania cheeroke ...
  • Witam, Mam w planach wakacyjnych odnowienie swoich ram okiennych. Ramy liczą ...naście lat co najmniej ;-) Ale że ponieważ nie za bardzo mnie stać na wymianę - postanowiłem je 'odnowić'. Wyjścia mam dwa - skrobać i szorować papierem ściernym - albo użyć tzw. wypalarki, której niestety nie mam. Czy ktoś z forumowiczów dysponuje takim sprzętem i mógłby go pożyczyć na 2-3 dni? Oczywiście oferuję kaucję=równowartość sprzętu "w zastaw". Jesli ktoś ma i może - będę bardzo wdzięczny i ch...
  • Witam wszystkich! może to wyda się jednak "niebabskim" pytaniem ale mam prośbę do zmotoryzowanych. Czy moglibyście polecić mi warsztat samochodowy w Pruszkowie lub okolicach najbliższych, w którym wymienionoby mi olej, klocki hamulcowe itp... za jakąś ludzką cenę...z ręką na sercu nikt z moich znajomych nie umie w naszych okolicach nic polecić a jedynie w Wawie... dzięki za pomoc:)))
  • Witajcie, Szukam miejsca, gdzie zmienię opony i zostawię "zimówki" na przechowanie. Jeśli możecie podać z ceną - wielkie dzięki..
  • Witam, mam problem - muszę wymienić stację CD/DVD/RW. Może ktoś z Was orientuje się, kto w Pruszkowie robi takie rzeczy? Będę wdzięczna za jakieś namiary, z pozdrowieniami MH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się