wypadki

(47 wyników)
  • Czy ktoś wie coś bliżej na temat tego zdarzenia. Wypadek miał miejsce w dniu wczorajszym na przejściu dla pieszych przy yl. Dereniowej na wysokości Apteki (Blaszaka SMB Imielin) oraz Banku Pekao. Potrącone zostało dziecko - czy żyje? Nie chodzi mi o jakieś sensacje, ale o fakt, że od dłuższego czasu jest z Miastem walka o montaż świateł na przejściach łączących Szkołę Podstawową przy ul. Hirszfelda z kwartałem ulic wśród, których jest m. in. ulica Warchałowskiego. Czy coś w tej sprawie mi...
  • Czy ktoś z Was wie na temat rannego wypadku na ulicy Płaskowickiej?
  • W dniu 26.10.2010 ok. godz.18:00, na przejściu dla pieszych na ulicy Płaskowickiej została potrącona moja żona. Żona jest w stanie krytycznym i nadal leży w śpiączce w szpitalu na Szaserów. Mamy 2 małych dzieci 3 i 5 latek. Wszystkich mogących pomóc w ustaleniu przebiegu zdarzenia proszę o kontakt pod numerami 501161804; 513034001 lub mailem na adres qlpi74@gmail.com
  • Wczoraj wieczorem wracam z synem samochodem do domu i widzę wypadek. Samochód uderzył w autobus lub odwrotnie. Jest ranny. Jestem chirurgiem, syn studentem medycyny więc podbiegamy. Na miejscu ludzie, każdy ma dobre chęci, ale umiejętność udzielania pomocy - żadna. Kłębi się tłum, praktycznie nie dopuszczają mnie do pacjenta. Po chwili zjawia się drugi lekarz - także chirurg, młody chłopak. On też nie moze się dopchac do rannego. Na szczęscie przyjeżdżaja strażacy i mogą podjąć działani...
  • Witam, slyszalam w radiu ,ze byl dzis powazny wypadek na ulicy Plaskowickiej. Czy ktos z Was wie cos wiecej?
  • Jedna osoba została poważnie ranna w wypadku, do którego doszło w al. Komisji Edukacji Narodowej na wysokości Multikina: www.zyciewarszawy.pl/artykul/1,522388.html
  • Czy ktoś może wie w jakim stanie są ofiary wypadku który wydarzył sie dziś rano(18.03) około godziny 9 00 na Aleji Komisji Edukacji Narodowej tuż za Multikinem?? Byłem na miejscu od samego początku, widziałem sam moment zderzenia, poszkodowanych było 5 osób w tym bardzo małe dziecko i mam nadzieje, że ono jaki i jego rodzice wyszli z całego zdarzenia bez większych obrażen.
  • Czy ktoś coś wie? Przejeżdżałam tam wczoraj około 19. Zderzył się autobus 179 i biały samochód osobowy. Samochód miał skasowany przód. Widziałam, że poszła poduszka powietrzna.
  • Czy ktoś z Was wie, jak czuje się motocyklista, który ucierpiał wczoraj w wypadku na Dereniowej, koło Marcpolu? Widziałem sam wypadek i bardzo mi żal tego mężczyzny...
  • I znów kolejny wypadek na wysokości KEN 50 na przejściu dla peiszych. Kiedy wracałem z pracy karetka akurat odjeżdżała. Mam nadzieję że nikt nie zginął ale to woła o pomstę. Czy naprawdę nie da się założyć progów zwalniających przed przejściami? Czy te autobusy naprawdę nie potrafią przez taki próg przejechać, bo o ile wiem to jest jedyny powód że nie można stosować takich zwalniaczy. Ile jeszcze takich zdarzeń trzeba?
  • na przejściu na ul. Dereniowej (na wys. KFC) dziś miał miejsce wypadek, kolejny kolejne poszkodowane dziecko, w pobliżu dwie szkoły, kierowcy na długiej prostej rozwijają duże prędkości. Mimo wysepek na przejściu, często zdarza się, że jeden samochód przepuszcza pieszego inny na niego najeżdża gdzie należy zapukać, żeby wreszcie stanęły tam sygnalizatory świetlne?
  • Około godz 9:00 rano na ulicy Rosoła na Ursynowie, ciemnozielony mercedes kombi jadący z kierunku Kabat uderzył w drzewo na pasie zieleni rozdzielającym jezdnie. Po kilku minutach, po telefonie bezpośrednich świadków zdarzenia na miejscu pojawiła się policja i pogotowie ratunkowe, a po chwili 2 wozy strażackie. Strażacy dopiero przy użyciu ciężkiego sprzętu, po około 10 minutach byli w stanie wydobyć z samochodu ofiarę wypadku. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5715930,W...
  • Czy ktoś cos wie na temat wypadku w zeszlym tygodniu na pasach przy ulicy Wąwozowej? Samochod potrącil dziewczynke. Są jacys swiadkowie?
  • Trzast, trask, wielki huk, zaraz przy przejsciu podziemnym, na tym cholernym luku! Koles chyba nie wyrobil. Slyszalam z gory ze na motorze, nie jestem pewna...MAM NADZIEJE ZE ZYJE!
  • Jechałam wczoraj samochodem przez KEN ok. 20.30 i przejeżdżając zobaczyłam ślady kolizji - poszkodowane były chyba 2 samochody, a w jednym z nich dziewczynę, na siedzeniu obok kierowcy - całą zakrwawioną, z wyrazem przerażenia na twarzy, o szklanych oczach. Od wczoraj myślę o tym wypadku i o tej dziewczynie. Czy ktoś zna szczegóły jak doszło tego wypadku i wie coś o stanie poszkodowanej. Życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia i normalnego życia
  • Miejscowi wiedza ze trzeba zwolnic. Miejsce bardzo niebezpieczne przy większej prędkości. Ciekawe kiedy coś z tym zrobią ?? Zapewne po jakimś naprawdę poważnym wypadku. Ile osób musi zginać ????
  • Czy macie jakieś informacje co się stało na KENie, między Balo a Wąwozową? Widziałem jak odjeżdzały 2 karetki a policja zamknęła ruch na odcinku od Balo do Jeżewskiego.
  • I znow to samo. Ku... kiedy poprawia to skrzyzowanie !! ??
  • Widziałam dziś wypadek na Pileckiego - taksówka wgnieciona w autobus... ktoś wie co tam się stało...?
  • Mam pomysł: KEN trzeba w tym miejscu zwęzić (tak jak Stryjeńskich), a dla bezpieczeństwa w poprzek jezdni zrobić ze trzy garby.... No, i w końcu postawić ten foto-radar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się