-
ma ktoś informacje o wypadku dzisiaj w nocy na wysokosci palmiarni. W nocy widziałem wiele karetek, policje. Dzisiaj przejeżdżając , zauważyłem skasowane słupy i przystanek. Mam nadzieję że nikomu nic się nie stało.
-
co to dzisiaj byl za straszny wypadek na wieniawskiego kolo limanowki?
-
W dniu wczorajszym doszło do kolejnego wypadku z udziałem pieszego. Na prowadzącej do pl. Tuwima ulicy Mickiewicza samochód potrącił pieszego. Mężczyzna został przetransportowany do szpitala.
[b]Co na to wałbrzyska drogówka? [/b]
W dniu wczorajszym jak zwykle Buraczki stały schowane między nasypem kolejowym a krzakami na ul. Armii Krajowej.
Drodzy Policjanci, odpuśćcie już sobie to miejsce. Fakt, ul. Armii Krajowej jest bardzo ruchliwa i ważne jest aby nie przekraczano na niej prędkośc...
-
kto wie jaka byla przyczyna wypadku na 11 listopada (na wysokości 122) 3 auta rozbite,
opel calibra przód zniszczony szyba wybita widoczne ślady uderzeń głową przez pasażerów (brak pasów) reszta aut wyglada jak by kalibra w nie wjechała ktos zna wiecej szczegółów ?
-
walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1192065,prezydentowi-walbrzycha-grozi-wiezienie,id,t.html#d2b71e42c74217ba,1,3,5
Jeśli to wypadek (poszkodowana ma L4 powyżej dni siedmiu) to rozstrzygać sprawę będzie Sąd.
Jeśli zapadnie prawomocny, niekorzystny wyrok dla Doktora Uzdrowiciela, czy będzie mógł pełnić funkcję Prezydenta??
Ja wiem..
-
Wczoraj w nocy przed polnoca w miescie doszlo do wypadku samochodowego, czy ktos wie czy ten mlody chlopak przezyl?
-
to sa nowe fakty jak tu skur... na nie zaje... bac
kontakt24.tvn.pl/artykul,nowe-fakty-ws-smiertelnego-wypadku-kierowca-byl-juz-wczesniej-karany,142372.html
-
W szpitalu górniczym leczony jest mężczyzna- ofiara wypadku. Potrzebna krew gr. 0. Wszyscy chętni, mogący oddać krew proszeni są o zgłoszenie się do najbliższego punktu poboru krwi. Proszę podać "Dla pacjenta w szpit. Sokołowskiego - po wypadku".
-
czy ktoś wie więcej co tam się stało? przejeżdżałem tam przed chwilą i wydawało się, że wypadek był groźny, prawdopodobnie wymuszenie pierwszeństwa.
-
http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.tvn24.pl%2F12690%2C1690440%2C0%2C1%2Ctrzy-osoby-zginely-na-trojce%2Cwiadomosc.html&rct=j&q=wypadek%20na%20tr%C3%B3jce%2024.01.2011&ei=HxQ_Tdn_DOKP4gbcpJXyCg&usg=AFQjCNGLCh61MdHaw-qirdUHdJracwZ6yw&cad=rja
-
jezeli jestem na stazu z PUP i w drodze z pracy uleglam wypadkowi
komunikacyjnemu to kto sporzadza protokol wypadkowy i czy moge ubiegac sie o
odszkodowanie z zus?nie oplacam dodatkowego ubezpieczenia w PZU
-
ZRÓBMY MARSZ MILCZENIA PO TYM CO SIĘ STAŁO , NIE MOŻEMY STAĆ OBOJĘTNIE , TO MOGLIŚMY BYĆ MY LUB NASI BLISCY , SPRAWCA JAKĄ DOSTANIE KARE TO JEST ZBYT ZA MAŁA I ŚMIESZNA , DLATEGO PROPONUJE PRZEJŚĆ OD KOMENDY POLICJI DO MIEJSCA WYPADKU LUB RATUSZA I GŁOŚNO ZAMANIFESTOWAĆ TĄ KARE , A POLICJE I SĄDY ZMOBILIZOWAĆ DO PRACY , MÓJ POMYSŁ JEST TAKI WSZYSCY ZBIERAMY SIĘ W JEDNYM MIEJSCU , KOŁO KOMENDY , UBRANI NA CZARNO , MOGĄ BYĆ TRANSPARENTY I PRZEJŚĆ OD KOMENDY DO RATUSZA ALBO POD MIEJSCE TRAGEDII...
-
Czy ktoś wie co się stało dziś ok. 23 na skrzyżowaniu na placu grunwaldzkim? Przejeżdżałam i widziałam strasznie rozbitą meganke za kierownicą była młoda dziewczyna. Wie ktoś jak do tego wypadku doszło ????
-
co dokladnie sie stalo , gazety nic nie pisza
-
czy ktoświe czy stało sie coś komuś? mama nadzieje ze nie wczoraj
był niby groźny wypadek w kowalowej
-
dziwi mnie ze jeszce nikt o tym nie napisal- przeciez tematy sa zakladane nawet jak ktos zlapie gume na ulicy;/ dzisiaj okolo 14 50 mial miejsce wypadek - autobus walnal w osobowke lub osobowka w autobus- sepy sz telewizji byly szybciej niz policja
-
Witam, gdzie można się ubezpieczyć od nieszczęśliwych wypadków ? może znacie jakieś tanie agencje ubezpieczeniowe dla studentów , uczniów , z góry dziękuje
-
Dziś doszło do wypadku autokaru z pracownikami z Wałbrzycha w Mokrzeszowie po godzinie 8:00
kontakt24.tvn.pl/temat,wpadla-w-poslizg-i-uderzyla-w-autokar,48614.html
-
To dla tych co zawsze się wbijają na czerwonym, na tym skrzyżowaniu
tw-24.pl/index.php/component/content/article/16-top-story/3087-grony-wypadek-na-starym-zdroju
-
Przed chwilą wydarzył sie wypadek na Wieniawskiego, między rondem a wiaduktem w strone Podzamcza. Widziałem cztery robite samochody.