Gość: kate IP: *.acn.waw.pl 21.06.05, 16:19 Widziałam dziś wypadek na Pileckiego - taksówka wgnieciona w autobus... ktoś wie co tam się stało...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świadek Re: Wypadek na Pileckiego IP: *.acn.waw.pl 21.06.05, 17:45 Gość portalu: kate napisał(a): > Widziałam dziś wypadek na Pileckiego - taksówka wgnieciona w autobus... ktoś > wie co tam się stało...? Pewnie taksówka przywaliła w autobus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Wypadek na Pileckiego IP: *.acn.waw.pl 22.06.05, 12:14 ale jesteście dowcipni! normalnie gratuluję pomysłowości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Re: Wypadek na Pileckiego IP: *.acn.waw.pl 22.06.05, 16:45 Przepraszam bardzo za wygłupy, ale nie mogłem powstrzymać się... :-) Mam nadzieję, że nie uraziłem. Pozdrawiam i miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
billy_the_kid Re: Wypadek na Pileckiego 23.06.05, 09:23 Gość portalu: kate napisał(a): > Widziałam dziś wypadek na Pileckiego - taksówka wgnieciona w autobus... ktoś > wie co tam się stało...? a wczoraj był równiesz wypadek na KENIE, jakiegoś faceta wgniotło. tak mi powiedzieli ale nie wiedzom czy żyje albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś