-
Znowu wypadek a to dopiero początek zimy. Co się stało? Podobno śmiertelny
-
Widziałam,dziś koło ORŁA na Tatarskiej, przód na przeciwko miejsca egzaminatora roztrzaskany, ciężarówka,też lekko porysowana...młody przystojny egzaminator z brudką,taki koło 30-35 lat...
-
Coś w tym miejscu jest nie tak. Jak sobie przypominam, to w kwietniu zdarzył się tam taki sam wypadek. Ludzie nie są samobójcami. Dziwne to. Z drugiej strony często wrzucam sobie mapę z targeo.pl . Dzięki usłudze livedrive podawana jest przepustowość drogi. Często ulica 11 pułku, podobnie jak Tatarska i Armii Krajowej podświetlane są na niebiesko. oznacza to, że samochody mkną tam z prędkością powyżej 80km/h Może policja powinna się nad tym problemem pochylić?
-
oj chyba znowu cos sie stalo,pewnie jakis wypadek bo staraz ta do rozcinania i karetka jechala na smiecinie
-
wypade?
czy co tyle pogotowia jechało samochody na sygnale itp
wiecie cos?
-
Wiecie w którym miejscu spalił się ten samochód?
-
Jechałem dziś na Mławę, przed Konopkami jakiś wypadek, droga zablokowana. Na Radiu mówili że podobno 2 osobówki, 7 poszkodowanych, 2 zabitych, dwa helikoptery latały.
-
Ktoś, coś wie ?
-
Witam mam pytanie. Czy ma ktos jakiekolwiek informacje na temat wypadku z ofiarami śmiertelnymi w Ojrzeniu koło ciechanowa który miał miejsce 7 stycznia 1999r?? jest to dla mnie bardzo ważne. prosze o informacje. Z góry dziekuje.
-
Dnia 13.07.2011 roku w Goryszach miał miejsce śmiertelny wypadek. :( Jedna osoba nie żyje, dwie w szpitalu w tym jedna w stanie krytycznym chyba ;(
-
wie ktos co się stało?
-
wyborcza.pl/1,75478,14123838,Ksiadz__ktory_spowodowal_smiertelny_wypadek__byl_pijany.html
-
Wczoraj koło godziny 22 zginął 20-letni chłopak, niedaleko Glinojecka. Kolejna niepotrzebna śmierć...
-
Albo prawie same wypadki. Od jakiegoś czasu gazeta TC zdominowana jest przez wiadomości o wypadkach samochodowych. Tak jakby się nic innego w naszym powiecie nie działo. Wypadek tu, wypadek tam,ktoś zginął,kogoś przewieziono rannego do szpitala i tak w kółko na pierwszych stronach gazety. Czy wg TC wypadki samochodowe przyćmiły wydarzenia społeczno-kulturowe, bądź inwestycje jakie miały w tym czasie miejsce ? Czy nie wystarczy mała wzmianka o wypadku (kilka zdań) tylko musi być to reportaż na...
-
18.12 kolega miał wypadek na trasie Płońsk - Ojrzeń. Właściciel psa aktualnie przebywa w szpitalu w ciężkim stanie. Z samochodu uciekł pies za którym niesamowicie tęskni dziecko - nie pozwólmy by te święta obchodzone były w płaczu i smutku.
Będę niesamowicie wdzięczna za trzymanie kciuków za powrót do zdrowia Marcina oraz rozglądanie się (i przekazanie znajomym) informacji o psie.
Podaję również link do ogłoszenia ze zdjęciem psa:
ttp://i441.photobucket.com/albums/qq138/Cynamonowydom/Z...
-
Dziś miał miejsce wypadek na super skrzyżowaniu płońskiej i AK, podobno
tragiczny w skutkach. Przyczyną było, prawdopodobnie, brak sygnalizacji
świetlnej.
-
Witam, dzisiaj tj. 12.01.13r. na ulicy tatarskiej ok. godz 15 kierujący volkswagenem polo chyba wpadł w poślizg i skosił na poboczu latarnię. Czy ktoś wie co tam się dokładnie stało i czy ktoś ucierpiał ?
-
nie wiecie co było przyczyną dzisiejszego wypadku z udziałem radiowozu na ul.Fabrycznej,zamknęli ulice i błyskawicznie wszystko posprzątali...
-
Witam!
W marcu uległam wypadkowi w pracy.Schodząc z podwyższenia noga mi się poślizgnęła na cegiełce którą ktoś zostawił. Nie mogłam chodzić, noga mi spuchła. Ból był nie do wytrzymania. Poszłam do lekarza który stwierdził skręcenie i dał mi tydzień zwolnienia. Po tygodniu kiedy poszłam na kontrolę okazało się że mam nadłamaną kość(lekarz stwierdził że takie nadłamanie pokazuje się dopiero po paru dniach). Dostałam zwolnienie na ok miesiąc.Staram się o odszkodowanie. Czekam właśnie na termin...