zabrze

(23 wyniki)
  • Kobieta z ładnym biustem wygląda bardzo ładnie. Niestety nie wszystkie mają ładny biust. Prezydent Zabrza ma zazdrosną żonę i w tym tkwi cała prawda o jego rozporządzeniu. A swoją drogą bardzo kolorowe bluzeczki przypominają bardziej jarmark niż urząd miasta. Natomiast mini na zgrabnej dziewczynie z pewnością raduje męskie oko. Często pomaga w załatwieniu biurokratycznej sprawy.
  • Zapytajcie Kaczyńskiego i Giertycha. To robota SLD i Kwasa.
  • Pomóżcie cudzoziemce. Jak długo jedzie autobus z dworca PKP do Śląskej Akademii Med. w Rokitnicy. Który lepiej 83 czy 81? Pozdrawiam
  • tragedia... :-((((
  • Już teraz jest zimno! co to za grzanie, że w domu mam 13-15 st. :( A prezesi ZPEC i EC oraz M. pewnie przy kominkach się grzeją w swoich domkach. Paranoja.
  • rece opadaja kto takich ludzi wybiera na stanowiska? najlepiej zalac woda i bedzie spokoj ? amoze lepiej zmienic pania naczelnik? dzieki takim ludziom to w naszym kraju lepiej nigdy niebedzie
  • Zabrze... jestem szczęśliwy, że dane mi było wynieść się z tego miasta. Okazuje się, że nie tak całkiem daleko, na śląsku jest miasto normalnie funkcjonujące, a w Zabrzu... lepiej nie ruszac bo będzie zalatywać! Wielkie wybory i co?? Jedni "kolesie" zamienili sie z innymi a bagno dalej jak było tak jest a na dodatek się powiększa, to już nawet nie jest śmieszne, to tragedia!
  • Niedługo żeby się wysr.. we własnym kiblu trzeba będzie wcześniej uzyskać zgode "góry". Co za poje..y kraj, idzie na dno jak titanic.....
  • Coś mi się wydaje, że gdyby to Bartosz T. Wieliński krytykował na zewnątrz swój zakład pracy (potajemnie a co dopiero pod nazwiskiem!), Agora wywaliłaby go za to na zbity pusk z roboty;-)
  • a to dlatego, że nie karze sie kierowców nie ustepujących karetką pogotowia. Policji sie boją, bo wlepi mandat; straży poż. też bo ma duże i ciężkie wozy. A karetki pogotowia wszyscy maja w d. A ponadto powstało wiele prywatnych firm transportu medycznego i pacjenta z gipsem do domu tez wiaza na sygnale bo szybciej. Ktoś powinien zapanować nad pojazdami "na sygnałach", maksymalnie ograniczyc ich liczbę (nie pojazdów tylko tych co jada z kogutami właczonymi"
  • Prezydent Zabrza Jerzy Gołubowicz jest najgorszym włodarzem w historii. Nie robi kompletnie nic, facet (??) bez jaj. Afera za aferą. W urzędzie miejskim zatrudnia tylko swoich byłych kolegów z PZPR. Srednio co tydzień jest przyjmowana do urzędnu miejskiego nowa osoba z jego kręgu ->która nic nie robi, tylko bierze kasę. Rozprawmy się wreszcie z tą bandą złodziei
  • ludzka głupota nie zna granic [*]
  • mam nadzieje ze kibice dostali mocno w dupe ;) 720184
  • Brac brac i brac do robotynieroby panstwo ma dac a kto wam kaze rodzic tyle dzieci powstrzymajcie cipy na uwiezi
  • w czwartek jest konferencja prasowa w urzedzie i co z tego pewnie bedzie sie odbywac przy zimnych kaloryferach..a na dodatek nic nie da bo tak jak wszedzie i tu zadzi pieniadz a my pomarzniemy.... byle do wiosny na razie jest 22st w mieszkaniu a kaloryfer jest lekko ciepławy ciekawe czy prezes EC tez w gescie solidarnosci przuykrecil sobei kaloryfery??
  • w kierowce trzeba bylo strzelac !!
  • witam bardzo prosze o rade. Za kilka dni bede jechal z Wroclawia do Krakowa i w ziwazku z tym mam pytanie. Wiem ze jeszcze nie ma brakujacego odcinka autostrady miedzy Sośnicą a Kleszczowy.Jak mam zjechac z autostrady jadac w kierunku Krakowa aby po kilkunastu kilometrach z powrotem na nia wjechac juz w Sośnicy. Pamietam ze kolega ostatnio jechal i opowiadal ze autostrada w pewnym momencie konczy sie w Kleszczowy i wjezdza sie na fatalna poniemiecka droge z plyt betonowych, ktor...
  • Jak każdy wie po magistrali węglowej Gliwice-Lubliniec jeździły niegdyś pociągi pasażerskie relacji Gliwice-Lubliniec i Katowice-Lubliniec przez Zabrze, Gliwice, Pyskowice. Pora chyba coś zrobić w tej sprawie. Czy to aż tak cięzko jest dopisać pare pociągów w rozkładzie jazdy i pościć pare składów na szlak Gliwice-Lubliniec? Przeciez to aż tyle nie kosztuje. Co wy na to? PZDR>
  • Centrum Chorób Serca w Zabrzu ? Bardzo prosze o wskazówki.
  • to potwierdza tylko fakt, że Zabrze to miasto układów i układzików...nasz władze od kilku lat nie zajmują się niczym więcej niż tylko okradaniem miasta i jego mieszkanców...nawet jak na Polskie warunki są w tym wybitnie konsekwentni i jak widać po tym przykłądzie nawet nie starają sie tego ukryć...ja dokładnie przyjrzę się temu co będzie nasz urząd wyprawiał w tej sprawie i w przypadku nie wielkiej nawet niezgodności jego działania z prawem nie zawacham się podjąć odpowiednie środ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się