zabrze

(6 wyników)
  • Witam, Może znacie jakieś sklepy z dużym wyborem wózków na śląsku - chodzi tu o Katowice,Zabrze,Tychy, itd. W Bielsku jest sklep Glueck -tam juz bylam.
  • Gdzie w woj.śląskim są sklepy z wózkami?
  • Dziewczyny czy wiecie gdzie w okolicy KATOWICE-KRAKOW moge obejrzec wozki emmaljunga ???? ( w katowicach w eneduearabe i alamakota nie maja tej firmy) prosze podrzuccie linka lub telefon , z gory dziekuje i pozdrawiam
  • witam mam problem z kupieniem wózka, interesuja mnie niektóre modele, oglądam w internecie, ale nie mogę ich znaleźc w realu w moich okolicach ( Bielsko-biała), gdzie na sląsku ( katowice, s-c, dąbrowa, chorzów, tychy, jaworzno) są sklepy z duzym wyborem wózków dziecięcych ( np. x-lander, implast)??
  • Kochane babeczki, powiedzcie gdzie w okolicach Tych /tzn. Katowice, Gliwice, Bielsko itd/ znajdę porządny sklep, w którym będę mogła obejrzeć coś więcej poza paroma modelami wózków. Tak, żebym mogła pomacać, podotykać, wypróbować itp. Nie mam już niestety za dużo siły na chodzenie tudzież jeżdzenie po sklepach i po prostu chciałabym iść do jednego, w którym dokonam zakupu.
  • Dziewczyny w jakim sklepie w Katowicach mogę zobaczyć wiele różnych wózków.Chcemy narazie popatrzeć bo do porodu jeszcze czas . Chciała bym zobaczyć głównie Peg Perego.Gdzie jechać ? Jestem z Częstochowy a tu niestety tylko Coneco i te wszystkie czołgi od producentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się