Forum Regionalne Śląskie Sosnowiec
ZMIEŃ
      zabrze

zabrze

(5 wyników)
    • pliska powiedzcie i z ktorego przystanku
    • Juz wolę widzieć zabrzan niż tych je.....ch hanysów z choszufa.....
    • Akurat że Górnik nie zagra na naszym stadionie to sie ciesze bo jakoś ze wszystkich kubów najbardziej znienawidzonym przeze mnie jest właśnie GZ. Ale do sedna.. Po co kurw.. Baczyński jest prezesem skoro w sprawach klubowych odsyła zainteresowanych do prezydenta który jak już od dawno wiadomo klub ma tam gdzie światło nie sięga.
    • Szkoda tylko, ze nikt nie wspomnial co stalo sie po meczu. Moja mama wraz z innymi ludzmi wracala z pracy z Katowic autobusem. Siedziala na miejscu prawie tuz za kierowca. W okolicach Sosnowca do autobusu wpadli kibice i podstawili kierowcy noz po gardlo - przeklinajac kazali mu zamykac dzwi. Policji stala z boku, ludzie modlili sie zeby przezyc. A mecze powinni raz na zawsze zkliwidowac bo jesli uczestniczy w nich taki prymityw to naprawde szkoda zachodu.
    • Wczoraj tj, w niedzielę 25.o8. po południu wyjechałem ze znajomymi do Sosnowca. Ludzie z drugiego końca Polski, starsi, bardzo chcieli zobaczyć pomnik J.Kiepury. Pierwsze wrażenie o.. Wokółpomnika czysto, ale gdy postanowiliśy zrobic mały spacer ul. Modrzejowską i Małachowskiego -strach ogarnął. Brud, smród, syf. Ulice jakby tygodniami nie były zamiatane, pomijając grafitti na murach, które w centrum miasta nie powinno istnieć. Jeśli to ma być promocja miasta - od odsłonięcia pomn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się