Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      zabrze

zabrze

(9 wyników)
    • O takie: allegro.pl/sniegowce-firmy-geox-nowe-31-i2615138617.html za 129 rozmiar 31 i 35
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=20678069&v=2&s=0 powyżej wklejam link to wątku który znalazłam o tym sklepie... i mimo, że czytałam go już kiedyś to dopiero teraz zrozumiałam!!! bo tam pojechałam i kupiłam fotelik... nie wiem co mnie podkusiło?... pojechałam po konkretny model w konkretnej cenie po rozmowie telefonicznej bo tylko tam mieli od ręki interesujący mnie kolor... a po "praniu mózgu" przez niedouczonego szefa wyszłam z innym... bo ten po który przyjechałam maxi-cosi rodi ...
    • Witajcie, Właśnie jesteśmy na etapie kupowania wyprawki dla dziecka. Czy znacie może jakieś hurtownie z artykułami dziecięcymi w okolicach Katowic. Pozdrawiam serdecznie Sylwia
    • Witam Szukam w Katowicach albgo gdzieś w okolicy dobrze wyposazonego sklepu z wózkami i akcesoraiami dla niemowląt. Jak dotąt znalazłam tylko jeden w Sosnowcu w Plejadzie ale nie maja tam komody z Klupsia do obejrzenia i Bebe Confort . Czy znacie jakiś sklep z wózkami a dokładnie chodzi mi o ten Bebe Confort ?
    • Dobre kobiety wiecie coś kiedy będzie kolejna część przeceny w Solarze? Kusi mnie jeszcze parę rzeczy ale te ceny...
    • znacie moze dobre komisy na slasku z art. dla dzieci-konkretnie chodzi mi o zakup uzywanego wozeczka. bede wdzieczna za pomoc, mieszkam tu od niedawna i nie mam pojecia gdzie sie ruszyc.
    • Dziewczyny, może kopiując mamy z innych województw, będziemy wpisywały tutaj, co która zauważy ciekawego w naszych śląskich sklepach? Wiem, że było juz kilka podobnych wątków, ale jakoś zawsze umykają, każdy pisze w osobnym i później ciężko znaleźć czy połapać co i gdzie. A przecież sezon wyprzedażowy w pełni! Wczoraj byłam w Bartku w Platanie w Zabrzu, pani wmawiała mi, że mam być wniebowzięta, bo sandałki przecenione były np. ze 129 na 109, co jakoś nieszczególnie mnie powaliło...
    • Gdzie można kupić kombinezony Wójcika na Śląsku i w Zagłębiu? Interesuje mnie nowa kolekcja "Dziecięcy świat" Karina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się