zabrze

(23 wyniki)
  • Podajcie mi proszę link do listy rankingowej z kierunku lekarskiego ale w Zabrzu, bo nie moge zobaczyć listy z Zabrza a mnie interesuje. Byłam zalogowana w Katowicach, pewnie dlatego. Dzięki!
  • proszę o opinie na temat tych dwóch uczelni, ktora według Was jest lepsza, lepiej kształci itd.? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie :)
  • ponieważ poprzedni wątek, gdzie zostało zadane jedno niewinne pytanie przerodził się w wielką awanturę, to rozpocznę go jeszcze raz od nowa. przede wszystkim dlatego,że może ktoś faktycznie chciałby się wypowiedzieć na temat swojej kandydatury, a nie kłócić. tym bardziej,że tamten wątek już po kilku postach zupełnie zmienił temat. tylko piszcie na temat, a nie wszczynajcie kłótni. jak nie macie do powiedzenia nic w temacie to się nie odzywajcie (bo niektórzy pewnie swoim zwyczajem zac...
  • Cz jest ktos z Podhala lub okolic, kto dostal sie na ŚLAM do Zabrza lub juz tam studiuje?
  • co wybrac?czy ktos ze ŚLAM-u wybiera sie do akademika w Zabrzu?
  • kandydaci na Lekarski i Lekarsko-dentystyczny piszcie ile macie punktów z matury z biolci i chemii! Dzięki, pozdrawiam wszystkich przyszłych MEDyków!
  • Na ile punktów z matury liczycie? Napiszcie jak oceniacie tegoroczną biolcię i chemię!!! Buziolki wielkie!
  • Piszcie proszę ilu punktów się spodziewacie na maturze (biol. i chem.) i jak myślicie, jakie będą progi w tym roku na SUM? Buziolki wielkie!
  • Zabrze(42)

Czy ktoś zdaje na kierunek lekarsko-dentystyczny do zabrza?
  • skladalam na stome do zabrza mam 200 pkt a przyjmowali od 204... mam szanse w drugiej turze?? i czy mam pisac odwolanie czy po prostu czekac???
  • czy sa juz tam wyniki rekrutacji?wiecie ile było na stome?
  • Słyszałam ploti,że podobno wybierając studia medyczne w ligocie człowiek jest kamikadze.To prawda?PISZCIE WASZE OPINIE:)
  • Dostałam się w tym roku na wydział lekarski na ślam. Po krótkotrwałej euforii zaczęłam się bać czy sobi poradze... podobno na uczelniach medycznych jest baaaardzo cieżki 1 rok:/ Czy naprawdę jest aż tak źle? Poza tytm jeśli ktoś mógłby doradzić gdzie sie lepiej studiuje w Katowicach czy w Zabrzu? Czy są jakies różnice w programie nauczania? I jeżeli ktoś mogłby mi jeszcze udzielić informacji na temat akademików- czy jest w nich możliwość nauki <wiecie o czy mówie;)> czy le...
  • To będzie pytanie skierowane do osób, które próbowały przenieść się na inną uczelnię i mają na ten temat coś do powiedzenia. Zacznijmy od tego, że matura poszła mi...przeciętnie, łącznie zdobytych 235 punktów, co by mogło zdawać się dobrym wynikiem, ale w zeszłym roku. W obecnym sytuacja nieco się pogorszyła, w sensie bardzo dużego podniesienia się progów na Akademie Medyczne. Na dzień dzisiejszy nie wystarcza punktów nawet na uczelnię w Zabrzu. Moim odwiecznym marzeniem jest studiowani...
  • ŚLUM(12)

czy jest możliwosc przeniesienia w trakcie roku z Ligoty do Zabrza>
  • Mam takie pytanko: Limit przyjęć na ŚAM wynosi 330 osób. I tyle osób również zostało przyjętych. Ale ten limit dotyczy chyba zarówno Wydziału Lekarskiego w Katowicach jak i w Zabrzu. Składałem papiery do Katowic. Czy mam jakieś podstawy do niepokoju, że mogli mnie przeteleportować do Zabrza (czego bym nie chciał). Na podaniu podpisałem oświadczenie, że mogą mnie przenieść do Zabrza jeśli nie będzie miejsc w Katowicach. Czy na liście w Dziekanacie jest to zaznaczone??
  • ja nie moge, okazuje sie ze najnizszy prog w Calej Polsce byl w Zabrzu na medycyne(lek) tylko 152/310 o.O *wow*
  • kto z was złożył na lekarski konkretnie do Zabrza? (bo wiadomo,że na ślam można albo do katowic albo do zabrza). ile się spodziewacie punktów?
  • kiedy będzie decyzja na AM w Katowicach, Warszawie, Krakowie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się