zabrze

(41 wyników)
  • Zestaw par: 1. Lech Poznań - Arka Gdynia 2. Wisła Płock - Górnik Zabrze 3. Korona Kielce - Łódzki KS 4. Wisła Kraków - GKS Bełchatów 5. Pogoń Szczecin - Groclin Grodzisk 6. Górnik Łęczna - Cracovia 7. Widzew Łódź - Zagłębie Lubin 8. Legia Warszawa - Odra Wodzisław
  • Wyniki 10 i 11 kolejki są bardzo ciekawe i znajdują się na www.republika.pl/bachus69/10i11kolejka.html Jestem w trakcie zmiany komputera i dlatego tak się ociągam, ale mam nadzieję, że jakoś dotrwamy do końca rundy. Zestaw par: 1. Lech Poznań - Górnik Zabrze 2. Arka Gdynia - Łódzki KS 3. Wisła Płock - GKS Bełchatów 4. Korona Kielce - Groclin Grodzisk 5. Wisła Kraków - Cracovia 6. Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin 7. Górnik Łęczna - Odra Wodzisław 8. Widzew Łódź - ...
  • Przeraszaszam, miałem problem z internetem. Zestaw par: 1. Widzew Łódź - Lech Poznań 2. Legia Warszawa - Górnik Łęczna 3. Odra Wodzisław - Pogoń Szczecin 4. Zagłębie Lubin - Wisła Kraków 5. Cracovia - Korona Kielce 6. Groclin Grodzisk - Wisła Płock 7. GKS Bełchatów - Arka Gdynia 8. Łódzki KS - Górnik Zabrze 8. Łódzki KS - Górnik Zabrze
  • Wyniki na www.republika.pl/bachus69/9kolejka.html Zestaw par 10 kolejki: 1. Lech Poznań - Łódzki KS 2. Górnik Zabrze - GKS Bełchatów 3. Arka Gdynia - Groclin Grodzisk 4. Wisła Płock - Cracovia 5. Korona Kielce - Zagłębie Lubin 6. Wisła Kraków - Odra Wodzisław 7. Pogoń Szczecin - Legia Warszawa 8. Górnik Łęczna - Widzew Łódź Sponsorem typera jest "Liga +30"
  • Wyniki: www.republika.pl/bachus69/7kolejka.html 1. krzrek 2. maajk79 3. orso83 4. sqbi77 to jest czołówka :) Sponsorem typera jest "Liga 30+" Zestaw par 8 kolejki: 1. Lech Poznań - GKS Bełchatów 2. Łódzki KS - Groclin Grodzisk 3. Górnik Zabrze - Cracovia 4. Arka Gdynia - Zagłębie Lubin 5. Wisła Płock - Odra Wodzisław 6. Korona Kielce - Legia Warszawa 7. Wisła Kraków - Widzew Łódź 8. Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna
  • Co poniektórzy nie pójdą spać, zanim nie zobaczą wyników, więc oto one: www.republika.pl/bachus69/5kolejka Zestaw par 6 kolejki: 1. GKS Bełchatów - Cracovia 2. Łódzki KS - Zagłębie Lubin 3. Górnik Zabrze - Odra Wodzisław 4. Arka Gdynia - Legia Warszawa 5. Wisła Płock - Widzew Łódź 6. Korona Kielce - Górnik Łęczna 7. Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 8. Groclin Grodzisk - Lech Poznań Sponsorem typera jest "Liga +30".
  • No i na finiszu zawaliłem... zapomniałem o 29 kolejce, miałem problem z netem i z czasem. Może jakoś mi wybaczycie. A więc po kolei: wyniki 27 i 28 kolejki: www.republika.pl/bachus69/28kolejka.html i zestaw par 30 kolejki: 1. Legia Warszawa - Wisła Kraków 2. Górnik Łęczna - Górnik Zabrze 3. GKS Bełchatów - Amica Wronki 4. Groclin Dyskobolia - Korona Kielce 5. Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 6. Odra Wodzisław - Wisła Płock 7. Pogoń Szczecin - Lech Poznań 8. ...
  • 1. Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2. Legia Warszawa - Amica Wronki 3. Górnik Łęczna - Korona Kielce 4. Odra Wodzisław - Polonia Warszawa 5. GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 6. Groclin Grodzisk - Wisła Płock 7. Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 8. Cracovia Kraków - Lech Poznań
  • www.republika.pl/bachus69/25kolejka.html 1. Korona Kielce - Wisła Kraków 2. Górnik Zabrze - Amica Wronki 3. GKS Bełchatów - Lech Poznań 4. Górnik Łęczna - Wisła Płock 5. Cracovia Kraków - Pogoń Szczecin 6. Arka Gdynia - Odra Wodzisław 7. Legia Warszawa - Zagłębie Lubin 8. Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk
  • Całkowicie mi się zapomniało, ale mam nadzieję, że wszyscy zdążą, ci co jeszcze nie typowali. Klasyfikacja po 25 kolejce tutaj: www.republika.pl/bachus69/25kolejka.html Zestaw par: 1. Korona Kielce - Lech Poznań 2. Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin 3. Zagłębie Lubin - Wisła Płock 4. Górnik Łęczna - Groclin Grodzisk
  • Korona Kielce - Górnik Zabrze Amica Wronki - Arka Gdynia Lech Poznań -Górnik Łęczna Polonia Warszawa - GKS Bełchatów Pogoń Szczecin - Groclin Dyskobolia Odra Wodzisław - Cracovia Kraków Wisła Kraków - Zagłębie Lubin Wisła Płock - Legia Warszawa
  • Jako, że liga przyspiesza, musiałem wziąć się w garść :) Aktualna, najnowsza klasyfikacja po meczach zaległych z 18 i 19 kolejki jest tutaj: www.republika.pl/bachus69/typernew.html Zestaw par 24 kolejki, mecze we wtorek i środę (11/12 kwietnia): 1. Arka Gdynia - Cracovia 2. Groclin Grodzisk - Odra Wodzisław 3. GKS Bełchatów - Pogoń Szczecin 4. Górnik Łęczna - Polonia Warszawa 5. Legia Warszawa - Lech Poznań 6. Wisła Kraków - Wisła Płock 7. Górnik Zabrze - Zagłębie Lu...
  • Trochę się uzbierało, więc po kolei: 1. Klasyfikacja generalna - policzona po 20 kolejce. Przedstawiam 19 i 20 kolejkę, w związku z doliczeniem zaległego meczu GKS Bełchatów - Górnik Łęczna 1-1. Proszę przeliczyć, czy nie ma błędów i w razie czego pisać. 2. Zaległe mecze na nadchodzący tydzień, oba w środę 29 marca - można typować (ew. doptypowywać :) ) w tym wątku. Odra Wodzisław - Górnik Zabrze Arka Gdynia - Wisła Płock 3. Przypominam, że nie typujemy wtorkowego meczu z...
  • Na początek zaległe mecze z 19 kolejki, które odbędą się w środę 22.03. Oczywiście wszystkie typy z tematu dot. 19 kolejki będą uwzględnione. Tutaj typują ci, którzy tego nie zrobili albo chcą zmienić typ. GKS Bełchatów - Górnik Łęczna Odra Wodzisław - Górnik Zabrze I klasyfikacja generalna: msc. nick 19 kolejka razem 1. szurumburum 10 21 2. dennis26 14 19 3. sqbi77 8 15 4. krzrek 7 14 5. adrian.b 2 13 6. chudas 6 13 7. patrax 5 13 8. t-clapek 6 13 9. orso83 8 11 10...
  • Witam w nowym roku podługiej ziomej przerwie i tradycyjnie zapraszam do typowania. Szybkie przypomnienie zasad: 1. Typujemy tylko mecze Ligi Polskiej rundy wiosennej sezonu 2005/2006. 2. W zabawie może wziąć udział każdy. 3. W wątkach oznaczonych kolejnymi numerami będą pojawiać się (najczęściej już w poniedziałek) zestawy par najbliższej kolejki ligowej. 4. Typujemy w wątku dotyczącym danej kolejki do godziny rozpoczęcia zawodów (co oznacza, że jeśli ktoś spóźni się na jakiś ...
  • Kolejka 14 - 19-20 listopada Arka Gdynia - Wisła Kraków Legia Warszawa - Górnik Zabrze Górnik Łęczna - Amica Wronki GKS Bełchatów - Korona Kielce Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Zagłębie Lubin Cracovia - Wisła Płock Odra Wodzisław Śląski - Lech Poznań Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa
  • Zestaw par Arka Gdynia - Górnik Zabrze Wisła Kraków - Amica Wronki Legia Warszawa - Korona Kielce Górnik Łęczna - Zagłębie Lubin GKS Bełchatów - Wisła Płock Dyskobolia Grodzisk - Lech Poznań Cracovia - Polonia Warszawa Odra Wodzisław - Pogoń Szczecin
  • Zestaw par Arka Gdynia - Amica Wronki Górnik Zabrze - Korona Kielce Legia Warszawa - Wisła Płock Górnik Łęczna - Lech Poznań GKS Bełchatów - Polonia Warszawa Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Pogoń Szczecin Cracovia - Odra Wodzisław Śląski Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
  • Zestaw par Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Arka Gdynia Cracovia - GKS Bełchatów Odra Wodzisław Śląski - Górnik Łęczna Pogoń Szczecin - Legia Warszawa Polonia Warszawa - Wisła Kraków Lech Poznań - Górnik Zabrze Wisła Płock - Amica Wronki Zagłębie Lubin - Korona Kielce Klasyfikacja msc. nick 6 kolejka razem 1.misiu.b 6 63 2.dennis26 10 62 3.ceyvol 14 61 4.patrax 11 59 5.orso83 12 58 6.t-clapek 11 54 7.ogonmistrz 2 53 8.tomek301 8 52 9.marwi75 9 49 ...
  • Zestaw par: 1. GKS Bełchatów - Groclin Dyskobolia 2. Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 3. Korona Kielce - Wisła Płock 4. Górnik Zabrze - Polonia Warszawa 5. Legia Warszawa - Odra Wodzisław 6. Arka Gdynia - Zagłębie Lubin 7. Amica Wronki - Lech Poznań 8. Górnik Łęczna - Cracovia Klasyfikacja: msc. nick 4 kolejka 5 kolejka razem 1. misiu.b 12 13 57 2. dennis26 1 10 52 3. ogonmistrz 3 12 51 4. patrax 7 8 48 5. ceyvol ; 16 47 6. orso83 1 9 46 7. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się