zabrze

(6 wyników)
  • Witam Zamierzam otworzyć sklep w Zabrzu oferuijący Panache oraz Masquerade. Lokal znajduje się na ulicy Wolnośc 209 - jest to główna ulica w Zabrzu. Niedaleko sklepu jest przystanek tramwajowy oraz autobusowy. Przeczytałam wątke o Panache oraz Masquerade niestety nie znalazłam tam informacji jak bardzo chłonny jest rynek śląski na ta marke. Będę wdzieczna Panie ze Śląska czy są zainteresowane takim sklepem. Dodam że ceny będą podobne jak w Bellissima. Jaki modele uważają Panie za obowiąk...
  • Witam, Chciałabym serdecznie ogłosić, że od dziś działa sklep KAMEA w Zabrzu na ul. Wolności 207. W ofercie marka Panache - linia SuperBra oraz Masquerade. Wkrótce w ofercie bielizna dla kobiet w ciąży i karmiących Emily B oraz najprawdopodobniej marka Comexim. W sklepie można płacić kartą. W razie pytań można dzwonić bezpośrednio na mój numer: 503 86 24 21 lub pisać mailowo: anna.pakula@onet.eu Zapraszam serdecznie Anna Pakuła
  • Witam wszystkie Panie!!!. Bardzo dużo czytałam jak panie zachwalają sklepem w Katowicach - asortyment wybór obsługa itd. Wieć znalazłam sobie trzy modele Panache na które byłam zdecydowana chciałam tylko dobrac dobrze rozmiar bo to mój odwieczny problem. A tu bardzo niemiłe rozczarowanie - trzy modele ma wieszkau i kupiłam tylko jeden.Baaardzo jestem zawiedziona i bardzo ubolewam nad tak ubogą dystrybucją Panache na Śląsku. A może któraś z Was zna na Śląsku jakiś inny sklep z biel...
  • postanowilam zalozyc sklep stacjonarny. mam prosbe do posiadaczek takich sklepow Macie jakies dobre rady> skad bierzecie towar? czy to sie w ogole oplaca?
  • hej, dziewczyny! wiem, że są tu całe wątki poświęcone dobrym sklepom stanikowym w różnych częściach Polski, ale postanowiłam napisać na forum głównym, ponieważ potrzebuję bardzo dużego rozmiaru. Moja Mama ma pod biustem 30 lub 32 (według brytyjskiej rozmiarówki), natomiast obecna miseczka jj jest na nią troche za mała. Poszukujemy zatem na całym górnym śląsku takich dużych rozmiarów -K lub więcej. W Sosnowcu w 6 zmyśle są rozmiary tylko do j, natomiast podobno w Katowicach w 6 zmyśle...
  • Witam wszystkie Forumowiczki. Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek mają nadzieje że pozwoli mi on zaleźć osobę z pasją do pracy w sklepie Kamea w Zabrzu. Praca w pełnym wymiarze godzin. Poszukiwana osoba komunikatywna, uczciwa, znająca sztukę brafittingu oraz zarejestrowana w PUP w Zabrzu. Oferty proszę wysyłać na adres: anna.pakula@onet.eu Zapraszam:) Anna Pakuła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się