zabrze

(6 wyników)
  • Witam bardzo serdecznie. Jestem mama prawie 5 miesięcznego chłopca z rozszczepem podniebienia miękkiego i twardego. Mam prośbę czy ktos dokonywał operacji w Katowicach Ligocie u pani dr. Jaklik? Wszyscy piszą o Polanicy i Warszawie a nie znalazlam nic o Katowicach. Bardzo proszę o informację. W maju mamy podjechac i wyznaczyc termin operacji i nie wiem czy jest to dobry wybór. W Zabrzu słyszeliśmy same superlatywy o pani doktor i operacjach przez nia wykonywanych. Czekam z niecie...
  • Czy ktoś może mi wytłumaczyc na czym polega zrobienie okienka w dziąśle, założenie zamka i sciągniecie zęba do pozycji wyjściowej???
  • Proszę o informacje co jestgłówną przyczyną lub powodem pociągającym za sobą konieczność przeprowadzenia faryngofiksacji. 8 lat męki z logopedami nie daje prawie żadnej poprawy wymowy - nosowanie. Jakie są szanse, że po tym zabiegu Filip mój Syn przestanie "nosować". Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Marek Jaskóła Prywatny adres e-mail < marjasmj@op.pl >
  • Witam, czy ktos może polecić dobrego ortodontę na śląsku?
  • Dzień dobry, Wszystkim! Meldujemy się na Forum: Ania i Michałek. Zupełnie przypadkiem tu trafiłam, czytając jeden z wątków na eDziecku. Bardzo się cieszę, że jesteście!!! Michałek ma 21 miesięcy. Urodził się się z lewostronnym rozszczepem wargi. W wieku 3,5 miesiąca był operowany w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Krakowie-Prokocimiu. Niestety nie mieliśmy tyle szczęścia, co Nikuś, synek Karoliny, o którym czytałam w jednym z postów, a u którego po rozszczepie prawie nie ma j...
  • Witam Wszystkich!Jestem mamą dwu-miesiecznej Emilki.Moja córka urodziła sie z obustronnym rozszczepem wargi i wyrostka zębowego.Jak na razie mielismy tylko konsultacje w Zabrzu,gdzie zaproponowano nam Polanice lub IMID.Nie wiemy na co sie zdecydowac i czy juz trzeba zaczac coś załatwiac.Jezeli chodzi o konsultacje to lepiej prywatnie czy w klinice?Czy na pierwszej konsultacji od razu wyznaczaja termin operacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się