Forum eDziecko edziecko Wcześniaki
ZMIEŃ
      zabrze

zabrze

(6 wyników)
    • Witajcie Możecie polecić dobrego neurologa dla prawie półtorarocznej dziewczynki z podejrzeniem MPD? Chodzi o okolice Zabrza, prywatną wizytę gdzie lekarz będzie miał czas dokładnie zbadać Beatkę. Chodzimy w Zabrzu do poradnii neurologicznej co 2 miesiące, ale lekarka daje nam sprzeczne komunikaty. Pozdrawiam, Madzia
    • Dziewczyny kochane, poszukuje juz od dluzszego czasu kompetentnego pediatry ktory zajmie sie Jankiem. Moje dotychczasowe doswiadczenia nie byly niestety zbyt dobre i parokrotnie przypadkiem tylko udalo uniknac sie wiekszych nieszczesc. Macie jakiegos sprawdzonego pediatre z okolic Gliwic albo Zabrza??? Bylabym wdzieczna za jakieswksazowki, opinie i/lub nr kontaktowy.
    • dziewczyny, gdzie w Zabrzu mozna w miare tanio przespac sie w hotelu, motelu, akademiku itp. W niedziele siostra musi jechac do Zabrza bo tam przeworza Natalke. Lekarze chca zeby mama byla tam caly czas (w dzien chyba tylko) ale musimy zalatwic jakis nocleg. Prosze o podpowiedź
    • Czy któryś maluszek leżał na oddziale gastroenterologii w Zabrzu na 3-go Maja? Co sądzicie o tym oddziale? Galeria zdjęć Julci Galeria filmików Julci Julcia - 12.09.2007r. 28 t.c.
    • Natalka miała dzisiaj robione badania (nie wiem dokładnie jakie, na pewno fiberoskopie), no i refluks żołądkowo-przełykowy został wykluczony. Póki co PEGA założyć nie można bo nie wiadomo jaka jest przyczyna wymiotów. Lekarze chcą ją nadal diagnozować, tylko mają się konsultować z OIOMem w Opolu czy oni tym się zajmą czy Zabrze ma przejąć Natalke. Tato Natalki wyrził zgodę, że w razie potrzeby dziecko ma zostać w Zabrzu aby nie przewozić jej non stop, tym bardziej, że jeżeli dos...
    • Najpierw prośba. Podzielcie się namiarami na dobrego okulistę (prywatnie) na śląsku. Jeździmy do Katowic do kliniki na ceglaną, ale po przeczytaniu paru komentarzy zaczęłam się zastanawiać, czy nie poszukać gdzie indziej. A teraz się pochwalę, a właściwie pochwalę moją dzielną córeczkę. W listopadzie byliśmy u neurologa - jak narazie ok. Wczoraj w poradni rehabilitacyjnej - rozwój prawidłowy, nie wymaga rehabilitacji tylko kontrole. No i dzisiaj badanie słuchu we śnie (to zwykłe wyszło ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się