Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      zadbana

zadbana

(14 wyniki)
    • www.blog.pl/artykuly/ona-zadbana-on-w-rozciagnietych-gaciach,86,1#top Czy nie ma w tym prawdy? Ilu jest takich "luzaków" wśród nas?
    • patrzac globalnie. to jaki? ogolony, nie tylko na twarzy pachnacy- patrz wyzej zadbane dlonie modnde odzienie czyste obuwie ........ co poza tym?
    • Chcesz mieć u swego boku atrakcyjnego, pachnącego mężczyznę? Jeśli tak nie jest, nie licz na to, że sam zacznie wydawać pieniądze na kosmetyki. To ty musisz zadbać o to, by przestał się ograniczać do mycia, golenia i rutynowej wizyty u fryzjera. www.dziennik.pl/kobieta/article88025/Poranna_toaleta_Brada_Pitta.html
    • kurczę, facet który mi się podoba nie jest zainteresowany mną jako kobietą, a zaintersowani są Ci którymi ja nie jestem zainteresowana błędne koło :-(
    • Dziewczyny, rozejrzyjcie się po mieście, w tramwajach, autobusach!Czy nie mam racji? Płakać się chce,że oni tacy brzydcy i niezadbani! Polacy, spójrzcie jak wyglądają Szwedzi, Włosi i bierzcie przykład. A nie na forach wypisujecie jakie to macie od nas wymagania! Dlaczego to o polskich kobietach mówi się, że są piękne, świetnie ubrane, eleganckie? Pomyślcie, co się o was mówi.......... Spuszczam zasłonę milczenia.
    • znow sobie zrobilismy wypad do miedzyzdrojow...szok---- to berdziej do panow:) dziewczyny zajebiste..tyle ladnych dziewczyn dawno nie widzialem. zadbane, fajnie ubrane, no moze nie wszytskie szczyt inteligencji, ale noie wazne:) obok nich panowie.... wiocha, wiocha, wiocha... t-shirte z bazaru, wszyscy jednakowe bazarowe krotkie spodenki.. a niektorzy zamiast t-shirtow..po prostu porozciagane koszulki na ramiaczka. i klapy..pokrzywione..zaniedbane... kolezanka (Niemka) byla w szok...
    • Nie wiem czy zauwazyliscie, ze rola mezczyzny i kobiety we wspolczesnym swiecie troche sie zmienia. Metroseksualizm kreuje mezczyzne, delikatnego, interesujacego sie moda, kuchnia...Co kiedys bylo nie do pomyslenia, bo skad sie wzielo 'baby do garow':) Teraz faceci zrobili sie wygodni. Mozna ugotowac obiadek, oby mialo sie co do garnka wlozyc. Najlepiej znalezc sobie zonke zaradna tzn. z dobra praca, mieszkankiem, samochodem, dobra w lozku:), tak zeby spod skrzydel mamy i taty ...
    • prawdziwego mężczyzny rzecz jasna:) no i żeby duszę miało.... W czym my mieszkamy, strach myśleć!
    • Wymagania : wiek - powyżej 34 lata do...........nieważne inteligencja - iloraz powyżej 120 wykształcenie - jeśli ma iloraz powyżej 125 - wykształcenien nieważne, ale musi posiadać ogólną , dobrą wiedzę na wszelakie tematy (tak, by, np., w Milionerach dojść bez koła ratunkowego co najmniej do 16 tys. zł) wzrost - powyżej 178 Sredniej budowy ciała, zadbany, najlepiej, by jednak nie był łysy i brzuchaty, zdrowe zęby, piekne, mocne dłonie.
    • Pytanie do mężczyzn: poznałam niedawno fajnego chłopaka, ale boję się zaangażować (dopiero się rozwiodłam, nie mam ochoty na kolejne sercowe kłopoty). Problem polega na tym, że ja mam 35 a on 29 lat. Na razie jest dobrze - są wakacje, bawimy się, poznajemy... Zaczynam go jednak traktować coraz poważniej i choć widzę, że on też, obawiam się, że po jakimś czasie zacznie rozglądać się za młodszymi. Jestem umiarkowanie atrakcyjną brunetką, zadbaną itepe. Wiem, że mogę się podobać, cho...
    • co Was sklania do bycia takimi? to jest okropne, okropne! robicie z siebie w ten sposob baby.
    • zauważyłam,że wielu facetom podoba się pewien dziwny typ kobiet i absolutnie nie potrafie tego zrozumieć...chodzi o wysoooookie kobiety (niekoniecznie o wyglądzie typowej modelki), najczęśćiej takie: brązowe gładkie włosy spiete w ciasny kok, gemba z hitlerjugend, szary lub bury garnitur z wąską i średniej długości spódnicą ze sporym rozcieńciem, klasychne człenka, teczka w garści, biurowy wamp, cyborg, królowa śnegu z sekretariatu... czy to jest teraz ideał????? wy też tak my...
    • Tym razem zupelnie wyjatkowo - nie bedzie o seksie. Sytuacja byla wyjatkowa - meska toaleta w firmie dzis nie dzialala z powodu awarii. Wszyscy wiec korzystalismy z damskiej. Co mnie najbardziej zdziwilo to masa kartek w rodzaju: "Kolezanki, prosze dokladnie spuszczac wode", "Bardzo prosze wstawic nowa rolke papieru, gdy zajdzie taka potrzeba", "Zostaw po sobie porzadek" itp. itd. Zdziwilo mnie to bardzo gdyz w meskiej toalecie nie ma takich "instrukcji", a mimo to panuje por...
    • co w nas widzicie? mam 35 lat nienaganna figure jestem zadbana kobiet. wiecie drodzy panowie zastanawiam sie co wam sie w nas podoba...jestesm soba swiadoma swojego wieku ale niejednokrotnie zauwazam zainteresowanie w oczach mlodszych panow...dla mnie to troche dziwne..???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się