Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      zadbana

zadbana

(5 wyników)
    • OK. Zmierzmy się z jeszcze jednym stereotypem. Mianowicie: na polskich ulicach widać zaniedbanych mężczyzn i zadbane kobiety. Czy aby na pewno te różnice aż tak mocno biją po oczach? Oto materiał poglądowy: lekko.o2.pl/moda_na_ulicy/ Tak wygląda "średnia statystyczna damskiej mody ulicznej. I gdzie są te fajerwerki?
    • Czy możesz nam powiedzieć,w jaki sposób rozpoznajesz feministki na kilometr? Bo ja z tej odległości nie jestem w stanie rozpoznać nawet płci...
    • Wypielęgnowane i zadbane dłonie są niewątpliwe oprócz twarzy najbardziej widoczną wizytówką mężczyzny. Łatwo rzucają się w oczy wszelkie defekty i zaniedbania pielęgnacyjne. Wygląd rąk ma także decydujący wpływ na pierwsze wrażenie, jakie zostanie wywarte na rozmówcy. Warto więc poświęcić kilka chwil i poddać dłonie troskliwej pielęgnacji. To właśnie one najczęściej pracują i są częścią ciała najbardziej narażoną na uboczne działanie detergentów, twardej wody, czy mrozu oraz i...
    • Zgodnie z obietnicą złożoną 14 lipca, kiedy to ruszyła moja antyfeministyczno-seksistowsko-rock'n'rollowa strona, dokonałem dzisiaj jej aktualiazcji, poszerzając zasoby o dość ciekawe jak sądzę materiały związane z dywagacjami na temat szowinistycznych reklam. Pozdrawiam Keep Rockin'
    • Polki z roku na rok przykładają coraz mniejszą wagę do swego wyglądu. Wystarczy spojrzeć na to jak chodzą ubrane. Prawie wszystkie jednakowo-zero własnej oryginalnomści. To takie smutne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się