Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      zadbana

zadbana

(4 wyniki)
    • Oglądaliśmy wczoraj z żoną Polo, 2004 1.4. Sprzedawał zacny pan starszy, rekomendując jako zadbany i z sercem utrzymany. Istotnie autko wyglądało dobrze. Dbającego właściciela pozna się po rozejrzeniu się wewnątrz. 2 szmatki (do szyby i reszty), odświeżacz i lewarek zawinięty we frotke:) Także komplet dokumentów, książka, instrukcja w etui, 2 klucze i święty przy kokpicie. W książce 4 serwisy, w tym 2 w Niemczech. Samochód przyjechał jako 2-letni. Ponieważ w książce na stemplach niemiec...
    • moto.onet.pl/5787,galeria_media.html Powiem szczerze, że najbardziej podoba mi sie pierwszy model - sprzed 30 lat. Ma urok klasyka i to coś czego brak we współczesnych samochodach... Jako ciekawostkę podam, że wg niektórych źródeł wszystkie wcielenia Fiesty aż do najnowszego modelu były oparte na Fieście I - czyli cały czas były to modernizacji - aż do obecnego modelu, który w takim razie powinien nazywać się ...Fiesta II.
    • Czy ja ostatnio nie mowilem, ze nigdy wiecej Renault? Bez obaw, jeszcze nie nabylem droga kupna tego auta. Dopiero zastanawiam sie. Znajomy, obecny posiadacz tego samochodu, droga sprzedazy chcialby sie jej pozbyc. Moze opisze co ma: elektryka, wspomaganie, klimatyzacja, gaz (od 100.000km). Samochod ma przebieg 144.000km, rocznik 1996. Samochod zadbany, facet zna sie na samochodach i to co trzeba wymienia i naprawia od razu. W sobote bede ogladal samochod. Pogrzebalem troche o tym ...
    • Hej. Na moim osiedlu jest wielu pucusi. Tak nazywam tych,co bez względu na pogodę potrafią całymi godzinami biglować swoje cztery kółka.Czasem jak mi się nudzi,siadam przy oknie i obserwuję.To jest lepsze niż Benny Hill czy obrady Sejmu! Taki jeden Pan,posiada małego Fiata.Autko chyba parenasto letnie,a wygląda jakby z salonu wyjechało.Kiedyś zaglądnąłem na chama na prędkościomierz i ze zdziwieniem stwierdziłem że ma przejechane 27 tyś.km.I tu naszło mnie pytanie,po jaką cholerę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się