zadbana

(7 wyników)
  • Sprzedam zadbaną Alfę z końca 1999 roku. Samochód zakupiony w sierpniu 2006r. Nie sprowadzany. Zakupiony w salonie. Autko jest zadbane. W przeciągu ostatniego roku wymieniłem w nim wszystkie wahacze, tylne amortyzatory, wymienione gumy w drążku stabilizatora. Radio CD z MP3 SONY CDX-GT 200. Stan samochodu określam na dobry z plusem. Posiada kilka zadrapań na lakierze - skutek eksploatacji... W komplecie komplet opon letnich - na alufelgach + komplet opon zimowych na felgach stalo...
  • Witam, Przyszedl czas na rozstanie z Bella. Auto w stanie bardzo dobrym. Instalacja LPG do regulacji, przez ostatnie 3 lata jezdzone na benzynie. Garażowana. Ponizej link do ogloszenia: otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10706021 Auto do zobaczenia w Warszawie/Opolu. kontakt: 609 999 752 de_silva
  • moto.gratka.pl/tresc/alfa-romeo-156-sedan-1-8-benzyna-7735917.html?w=41df80e7bec29269&s=1 Pod tym linkiem jest auto, które wygląda zachęcająco. Z przykrością stwierdzam, iż czuję, że to ściema :P Handlowiec przez telefon mówi, że wszyściutko w porządku, nic do wymiany, że najwyżej jakaś ryska mała może być. I każe się spieszyć, bo się telefony urywają. Interesuje mnie Alfa w benzynie, silnik 1.8 z lat 2000-2001. Mam pytanie, czy lepiej kupić taką "okazję" i od razu zainwestowa...
  • Sprzedam 156 2.5V6 190KM, przebieg oryginalny 90 tys km, z salonu, I rejestracja 2000r, zadbana, od alfisty (to moja trzecia 156). Poprawione zawieszenie (Eibach, Koni Sport regulowane, gumy Powerflex.uk na całym zawieszeniu, ani grama luzu na niczym, dwie rozpórki Sparco), poprawione hamulce (Zimmerman, Ferodo, stalowe przewody, pompa od GTA), koła Alu. alfa 16'' Pirelli P7, audio CLARION, klimatyzacja, elektryczne lusterka i szyby, welur, drewno, instalacja do tel kom., 2pp, itd. Od n...
  • Pytanie; pierwszy wlasciciel nie dolewal oleju do BX, skutkiem czego drugi wlasciciel musial robic remont silnika. Remont zostal zrobiony. Teraz drugi wlasciciel chce sprzedac auto. Czy warto je kupic? Przebieg rocznika 1996 128 tys. Remont byl robiony przy 110.
  • sprzedam alfe 146 ts 1998 przebieg 145000 srebrny metalik,wspomaganie centralny zamek el szyby imobilaizer w kluczyku regulacja kierownicy i regulacja fotela kierowcy zadbana właściciel nie palący cena 10800- do negocjacji o 605 103 453
  • ile mogę teraz wołać za alfe 145 1.4 boxer 95r przebieg 80000 stan idealny jakies propozycje moze ktos chce kupic jak tak to ile moze dać tylko bez jaj to jest moja zonka za darmo jej nie oddam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się