Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      zadbana

zadbana

(12 wyniki)
    • taka która siedzi godzinami przed lustrem, w solarium nom stop,tipsy na palcach,tony makijazu ?????????????????????
    • czemu nie lubicie umiesnioych opalonych wydepilowanych ladnych meskich faceto wtylko wolici eprzecietniakow? co nie chcecie czuc sie gorsze?
    • Witam wszystkich! jestem kobieta po czterdziestce ! Zycie sie tak potoczylo ze nie mialam czasu i ochoty na szczegolne dbanie o siebie! Buszujac po necie nie znalazlam prawde mowiac duzo informacji na ten temat oprocz reklam kosmetykow ktore czynia cuda! Mam mlodszego partnera i w tej chwili mozliwosci pomyslenia o sobie! Chce cos zmienic w moim zyciu !!Chce to zrobic !! Moze macie jakies rady dla kobiety w moim wieku, co zrobic by poczuc sie lepiej i lepiej wygladac !!
    • dlaczego nie które kobiety w ciazy i po niej sa zadbane,umalowane i dobrze ubrane, a niektóre wygladaja jak kocmołuchy??
    • Właściwie to nie z wyboru stałam się samotną matką, ale z wyboru nią nadal zostałam... Wygrzebałam się z domowych pieleszy, zaczęłam w siebie wierzyć i o siebie dbać. Chodzę na piwko i kawę, normalne, że rzadziej niż moje bezdzietne rówieśniczki i ... nie szukam męża, bo jednego już miałam...
    • kobieta winna pachnącą zadbaną i czystą być, a także wolną
    • hej mam zamiar iść pierwszy raz do ginekologa. moje pytanie jest troche głupie ale dręczy mnie to. Czy ja mam tam być ogolona?
    • czytalam forum sebastiano xyz,ktory pisze ze zarabia 16 000 i ze chce znalezc kobiete ktora mu dorowna,ma byc piekna,zadbana,miec czas na wszystko,gotowac mu,prac jego skarpety,nie moze miec celulitu,ani odrobinki tluszczyku gdzies indziej,a pozatym ma nigdy nie byc zmeczona ani smutna .... co o tym myslicie dlaczego faceci traktuja nas tak przedmoitowo?dlaczego mysla ze sa lepsi od nas?piszcie czekam na wasze opinie
    • HEjka, Mam świra na punkcie damskich stóp o dłoni. Atrakcyjność dziewczyny zaczynam oceniać od dłoni i stóp, jeżeli je widać. Dopiero potem przychodzi kolej na "całą resztę". Oczywiście najpierw muszę zauważyć obiekt mojej oceny :) Czy jestem zboczeniec ?
    • jaki on jest... waga... ma ktos doswiadczenia zty znakiem?
    • DZIEWCZYNY faceci non stop pisza o ideale kobiety! moze my im napiszemy jak powinien wygladc idealny facet co?? Moim ideale jest: wzrost 180-185, muskularna sylwetka ( bron boze w stylu strong men :)), sniada cera, waga ok 90 kg, inteligenty, zabawny, uczciwy, mily, opiekunczy, zaradny, lekko romantyczny - nie do przesady,wierny, TYLKO SZKODA ZE TACY NIEISTNIEJA hahah Chlopaki co wy na to???
    • Mój chłopak nie obcina paznokci u nóg.Nie wiem jak mam mu powiedzieć ze to nieestetyczne.troche mu się skręcają.aż sie o niego boję,przy mnie tuo pół biedy,jak zdejmie buty,ale co dopiero jak pojdzie w gości.troche mu wystają spod skarpet i niektóre są do wyrzucenia..nie chce go urazić,same wiecie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się