Gość: mrówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 11:26 jaki on jest... waga... ma ktos doswiadczenia zty znakiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasieńka Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:10 Mój facet to Waga. Jestem z nim już 3 i pół roku. Jest zadbany, pracowity, zawsze chętny do pomocy. Jest bardzo opanowany, ale jak już go ktoś wkurzy to nie ma pomiłuj. Czuły, delikatny, wierny. Takie jest moje zdanie, ale jak jeszcze coś mi się przypomni to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.chello.pl 19.10.04, 12:34 Ja jestem ze swoim facetem 2 lata jak napisała Kasieńka napewno jest wierny a to się liczy, czuły, delikatny ale według mnie za dobry daje się wykorzystywać ludziom ale już nad tym popracowałam i już jest ok. Jest naprawde super bardzo kochany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:35 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.telsten.com / *.telsten.com 19.10.04, 13:22 No niestety musze zaburzyć ta idylle,ponieważ jestem w stanie zaprzeczyc na własnym przykładzie mojego Pana każdemu waszemu słowu.Ale moze to właśnie moj był wyjątkiem.....WYJĄTKOWYM SKURWIELEM i maxi zerem!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolla Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: 213.76.130.* 19.10.04, 13:30 tak mily,uprzejmy,grzeczny,nie chce komuś broń boże zrobić przykrości,zadbany,czyściutki,dobry kolega,....ale..nie wie sam czego chce,chce a się boi...wycofuje się w najmniej oczekiwanym momencie..raz tak raz siak...Ogólnie: dobry kumpel i przyjaciel ,kochanek i mąż do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 13:41 Masz rację Lolla że Waga czasami sama nie wie czego chce. I to jest wkurzające. Czasami uważam jakby stracił panowanie nad własnym życiem. Jak komuś pomaga to potrafi zapieprzać cały dzień. Z czego ja tracę bo czasami przez to się nie widzimy bo akurat komuś pomaga. A to w przeprowadzce, a to przy samochodzie, itp. Waga jest bardzo zadbana, mój facet przynajmniej raz na 2 miesiące odwiedza kosmetyczkę bo dba o cerę, co 2 tygodnie chodzi do fryzjera bo mu przecież milimetr włosów odrósł i trzeba się ostrzyc. ;) Nosi głównie firmowe ciuchy. Nie jest narcyzem. Po prostu chce dobrze wyglądać. Jest kulturalny, szanuje kobiety (ale tu chyba głównie chodzi o wychowanie). I to mnie w nim urzekło ................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.chello.pl 20.10.04, 00:02 najgorsze jest dla mnie jak stoi w sklepie spozywczym i przez 15min zastanawia sie nad makaronem albp jogurtem ale czasem to słodkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: FACET SPOD ZNAKU WAGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 15:12 tak maszracje mój tez to ma, ostatnio 1 minut wybieral dlugospis- bo to przeciez wazny problem zyciowy hehe Odpowiedz Link Zgłoś