Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      zakochany

zakochany

(10 wyników)
    • a raczej w wykonaniu i aktorce....no cóż, czasami tak mam ....chwytam mnie nostalgia.... www.youtube.com/watch?v=HZgyDy6I9Ko&feature=related
    • z wiekiem jest dojrzale ,ostrozne ,przemyslane..czy bez wzgledu na wiek wpadamy po uszy,glupiejemy ,widzimy tylko to co chcemy...czy z wiekiem milosc moze byc rozwazna Moze bardziej boli..jak mowia slowa piosenki ,,wszystko co piekne musi bolec..."
    • Zniknął jak kamfora , i nie wiadomo czy się obraził , czy chory , czy zakochany ? :D :D
    • No to mi sie jeszcze nie przydarzyło koctajl z truskawek zrobiłam z solą wrrrr wszystko trza było wywalić ,ale degustacja sie odbyła gęby nam wykrzywiło;P
    • wszechogarniająca mgła. Ależ senny dzień...
    • Kaziu, zakochaj się Już wiosna podrosła i bzami tchnie Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się bez rosy po nocy i listek schnie Kaziu, zakochaj się Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam Uroczej Iwonce N. odebrałeś sen Jak pąki Iwonki jagody dwie Kaziu, zakochaj się Już lato swym kwiatom motylki śle Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się Spójrz drżące na łące sylwetki te Kaziu, no gdzie Ty gdzie Zawsze sam wciąż bez dam, jak to pojąć mam W prześlicznej Małgosi F. wrze...
    • chlipałam cały wieczór....;( bo widzicie, to dokładnie było tak. Mój Damian szedł ulicą z dziewczyna która sprząta w Damiana biurze. No i ona niby go pierwsza zobaczyła (tego psa). I podeszli, wzieli go... Damian sie zobowiązał wziąć psa do siebie... Ja się cieszyłam, bo psina przyzwoita, Damian sie z miejsca zakochał...a Roki..hmm Roki troche zazdrosny ale pod wieczór juz sie razem swietnie bawili... No ale ze pies nieznany, więc Damian doszedł do wniosku, że wezmie go do pracy zeby ...
    • Stał się pośmiewiskiem , a jakie jest wasz zdanie n/t? Ja sądze ze w buciorach nie należy w niczyje życie wchodzić . deser.pl/deser/1,97052,6303686,Marcinkiewicz_i_jego_dziewczyna_w_TVN24.html
    • W jakich oczach , i czy w oczach można się zakochać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się