zakochany

(13 wyniki)
  • www.plotek.pl/plotek/1,111757,9896475,_Klan__zaskakuje__Macius_sie_zakocha.html :))
  • albo coś zresztą w całej drużynie się zakochałem, jakby Roksana dała mi że tak powiem kosza
  • Co sądzicie o nowym wątku w Klanie? Temat romansu między uczniem, a nauczycielem trochę oklepany (całkiem niedawno w Na Wspólnej) ale w Klanie mogliby się posunąc odrobinę dalej :) Nauczycielka ładna, uczeń też niczego sobie.
  • [sonda=Czy Natalka zostanie zakonnicą?] [*]Tak [*]Nie [/sonda] księdzu. :):):):)
  • Jak widzicie ten wątek? Myślicie że Marta i Filip jeszcze się zejdą? Ja optuję, że Marta za jakiś czas powie Jasnuszkowi serdeczne dzięki i się wyprowadzi. Filip bedzie zakochany w dentystce ale ją zostawi dla wyższych wartości (marty i ksawerego). i będzie happy end... ------------------------------- Psy górą!
  • Wy też?????????????????
  • Iwonka Pyrka zakochana jest w chłopaku, który skrywa tajemnicę swojej religii, okaże się Tatarem, ale cholerka jedna, jaki on jest przystojny, jestem "za" żeby tej dziewczynie wyszła ta miłość
  • Dzisiaj nagle okazało się, że Ziębowie mieli jeszcze jednego, adoptowanego syna. Czy to nie przegięcie, czy mi się wydaje, że już i Grzegorz, i Renata pojawili się nagle, jak Filip z konopi;) na początku serialu wydawało się, że Ziębowie mają tylko córkę Monikę. I już czuję, że lada moment synek marnotrawny się pojawi w serialu;)
  • Skąd się Dorota i Renia dowiedziały o nieszczerym postępowaniu Lewickiego i o co mu właściwie chodziło, czemu się zainteresował Dorotą? Dzisiaj widziałam tylko fragment, gdzie Renia krzyczała na niego.
  • zanim młody prawnik zakocha się w Adze? Daje mu z tydzień:)
  • Co było we wczorajszym Dr House? Źle się czułam i przespałam odcinek :(
  • Co Herbus robi za barem? I czy karateka jest teraz z Marysia, co sie dzizeje z Olgierdem??
  • kiedyś na początku grała tam jedna dziewczyna w której zakochał się ten młody lekarz a teraz jej nie widać - kto to, czemu nie gra już? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się