-
www.plotek.pl/plotek/1,111757,9896475,_Klan__zaskakuje__Macius_sie_zakocha.html
:))
-
albo coś
zresztą w całej drużynie się zakochałem, jakby Roksana dała mi że tak powiem
kosza
-
Co sądzicie o nowym wątku w Klanie? Temat romansu między uczniem, a nauczycielem trochę oklepany (całkiem niedawno w Na Wspólnej) ale w Klanie mogliby się posunąc odrobinę dalej :) Nauczycielka ładna, uczeń też niczego sobie.
-
[sonda=Czy Natalka zostanie zakonnicą?]
[*]Tak
[*]Nie
[/sonda]
księdzu. :):):):)
-
Jak widzicie ten wątek? Myślicie że Marta i Filip jeszcze się zejdą? Ja optuję, że Marta za jakiś czas powie Jasnuszkowi serdeczne dzięki i się wyprowadzi. Filip bedzie zakochany w dentystce ale ją zostawi dla wyższych wartości (marty i ksawerego). i będzie happy end...
-------------------------------
Psy górą!
-
Wy też?????????????????
-
Iwonka Pyrka zakochana jest w chłopaku, który skrywa tajemnicę swojej religii, okaże się Tatarem, ale cholerka jedna, jaki on jest przystojny, jestem "za" żeby tej dziewczynie wyszła ta miłość
-
Dzisiaj nagle okazało się, że Ziębowie mieli jeszcze jednego, adoptowanego syna.
Czy to nie przegięcie, czy mi się wydaje, że już i Grzegorz, i Renata pojawili się nagle, jak Filip z konopi;) na początku serialu wydawało się, że Ziębowie mają tylko córkę Monikę.
I już czuję, że lada moment synek marnotrawny się pojawi w serialu;)
-
Skąd się Dorota i Renia dowiedziały o nieszczerym postępowaniu Lewickiego i o co mu właściwie chodziło, czemu się zainteresował Dorotą?
Dzisiaj widziałam tylko fragment, gdzie Renia krzyczała na niego.
-
zanim młody prawnik zakocha się w Adze? Daje mu z tydzień:)
-
Co było we wczorajszym Dr House? Źle się czułam i przespałam odcinek :(
-
Co Herbus robi za barem? I czy karateka jest teraz z Marysia, co sie dzizeje z
Olgierdem??
-
kiedyś na początku grała tam jedna dziewczyna w której zakochał się ten młody
lekarz a teraz jej nie widać - kto to, czemu nie gra już?
:)