Forum eDziecko eRodzice Życie rodzinne
ZMIEŃ
      zakochany

zakochany

(12 wyniki)
    • Mam nadzieję że mi poradzicie jak to przetrwać i nie zejść na zawał bo bywa dość ciężko. Jak w temacie moja 17 i pół letnia córka zakochała się w 23 letnim chłopaku . I nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie pewne fakty. Kilka lat temu przeżył tragedię , ponieważ w wieku 21 lat, kiedy przyjechał na studia zmarła jego dziewczyna , która była w ósmym miesiącu ciąży. Kilka miesięcy później poznał inną dziewczynę , która też zaszła z nim w ciążę , dziecko urodziła. Porzucił ją kiedy p...
    • ...niestety nie we mnie. We mnie się odkochał. Zdradzały go wszystkie typowe sygnały jak chowanie komórki, multum esemesów, unikanie mojego dotyku itp. Mnie tłumaczył się stresem (są powody- jego mama ciężko zachorowała). A ja mu wierzyłam i starałam się nie zawracać mu głowy swoimi problemami- a kilka by się znalazło. Do tego zgodziłam się przepisać komórkę na niego- do tej pory była na koncie mojej firmy więc nawet nie zobaczę bilingu. Trwa to od 6 tygodni, ja się dowiedziałam tydzień temu....
    • w dziewczynie lat 17.nie wiem co o tym myśleć.dowiedziałam,ze przypadkiem.jest introwertykiem.widzieliśmy ich z samochodu na ulicy.wpatrzeni w siebie.jest ładna,łagodna.ale ta różnica wieku??? wiem,ze mają wspólne pasje.wiem,ze jej rodzice akceptują ten związek -"znamy się"-przez wspólnych znajomych.przyznam ,ze nie wiem czemu syn nam o niej nie mówi.
    • Nie wiem gdzie mam jeszcze szukać pomocy :( Moja 16 letnia córka twierdzi że zakochała się w mężczyźnie 40-letnim.Trwa to już 3 miesiąc. Zgłosiłam sprawę w wydziale d/s nieletnich ponieważ facet był już karany za stręczycielstwo i nakłanianie do prostytucji. Innych wyroków tez ma komplet. Córka zachowuje się jak w amoku. Nic do niej nie dociera. Zaczęła palić papierosy i miała kontakt z alkoholem. Ja rozumiem że jest w jakim okresie buntu robimy z mężem co możemy ale rozmowy z tym facet...
    • Czy ktoś wie jak to zrobić? Jak wzniecić w sobie uczucie do tej samej osoby po latach? Czy trzeba koniecznie " narozrabiać"? Czy może są jakieś łagodniejsze sposoby? A może na każdego działa co innego? A może to już nie wróci? A może już nie kocham? Urodziła nam się córeczka kilka m-cy temu. Czy to dlatego jets tak, a nie inaczej? Proszę o radę. Czuję pustkę i nie mogę sobie z tym poradzić.
    • Witam Wszystkich. Jestem w wielkiej rozterce z powodu zachowania mojego męża. Jest jakiś dziwny od jakiegos czasu - może nawet kilka miesięcy. Z pracy przychodzi zrelaksowany, zadowolony, uśmiechnięty i taki niekontaktowy. Próbuję z nim rozmawiac co sie dzieje, zbywa mnie byle czym. Nie angażuje się w nasze sprawy intymne związane ze staraniami o dziecko. Odmawia sexu nawet w dni płodne, bo twierdzi, że nie jest robotem. Dawniej inicjował zbliżenia, teraz odmawia. Na moje próby...
    • Postanowiłam opisać swoja historię, gdyż liczę na pomoc. Jestem z 24 lata po ślubie, mąż był moim pierwszym chłopakiem. W zeszłym roku, wiosną spotkałąm po latach kolegę ze szkoły. Pierwsze spotkanie spowodowało,ze cos przeszyło moje serce. Nie chciałam się z nim umawiać, bo czułam ze cos jest "nie tak". Pisał maile, rozmawailaismy przez int, w koncu spotkalismy sie. Wszystko potoczyło sie bardzo szybko, lgnelismy do siebie jak dwie połowki jabłka. Doszło do wspólnego wyjazdu. p...
    • Moja dziewczyna rozmawia ze swoim kuzynem przez telefon i zawsze wychodzi z pokoju, żebym nie slyszął ich rozmowy. Ale jej kuzyn przejeżdzał przez miasto w którym się uczy i nocował w jej pokoju w jej łóżku, tak mi przekaząła. zapytałem jej się czy on ją kocha/tak jak facet kobiete/. Odpwiedziała mi że nie. Ale ostatnio pokazało mi jaki jej sms wysłał, że bardzo ją kocha, dostała go wcześniej niż jej sie zapytałem, więc mnie okłamała. Co sądzićie o tym? Czy powiedziała mi cała p...
    • Mam przyjaciela z którym bardzo dobrze się dogaduję. Dużo czasu spędzamy razem, mamy wiele wspólnych tematów i nigdy sie nie nudzimy ze sobą. Lubiny podroże i czesto gdzieś razem myjeżdzamy. No i właśnie na takim wyjeździe stało się coś czego nie planowaliśmy (przynajmniej ja), on zaczął mnie całować a ja odwzajemniłam jego pocałunki, było miło :) Od tej pory jest jakby inaczej, on jest bardziej troskliwy i czuły a ja czekam na jego gest spojrzenie dotyk itp. Oboje jesteśmy po p...
    • Mam taki problem... Zawsze zcesto zmeinialam mezczyzn z ktorymi bylam, moi rodzice po latach przywykli do tego i teraz kiedy mam juz narzeczonego zaczynamy na serio ukladac sobie zycie... moj ojciec go nie akceptuje. Nie akceptuje poniewaz uwaza ze jest nie zaradny zyciowo... fakt zawsze trafialam na takich ktorych to bardziej ja utrzymywalam nic oni mnie. W tym przypadku tez po czesci tak jest, poniewaz specjalnie dla mnie sie przeprowadzil z innego miasta, niezna tu nikogo dopiero zapozn...
    • Zakochałam się, tak bardzo, ze to aż boli....jestem 35 letnią meżatką z trójką dzieci, 2, 4, 7 lat...Mój mąż pływa od lat 15- od poczatku naszego małżeństwa, a ja kocham innego- trwa to pół roku i chcę odejść od meża....Ale co będzie z moimi dziecmi w sensie ich psychiki???? Tego obawiam sie najbardziej i wlasnie ta obawa powstrzymuje mnie przed ostatecznym rozwiązeniam..Nie boję się o byt materialny bo w tym przypadku nie ma obaw o ich przyszłość....Dodam, ze dzieci uwielbiają ...
    • Jestem można powiedzieć szczęśliwą mężatką, również matką. Nurtuje mnie pewnien problem. Od czasu do czasu się zakochuję. Tym razem stan ten jest bardzo silny. Pewnien mężczyzna po prostu mnie zafascynował. Od kilku dni myślę tylko o nim i bardzo chciałabym przebywać w jego towarzystwie. Nie chcę oczywiście kończyć związku z moim mężem ani też rozbijać rodziny tamtego mężczyzny. Wiem, że to minie i będziw wszystko ok. Czy moje nazwijmy to skłonności są dziwne. Czy oznacza to, że...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się