zakochany

(12 wyniki)
  • zakochałam sie na zaboj nie mowcie ze bzdura ze przejdzie ze niezła kk ze mnie serduszko wybrało i teraz co? ..a mezus oglada Gestler...
  • jak mam się odkochać...wiem że jest frajerem a mimo to cały czas o nim myślę nienawidzę siebie za to, nie mogę się uwolnić od tego uczucia, chyba jeszcze nigdy tak nie miałam, strasznie mi niewygodnie z tym żyć. Nie mogę być 100% szczęśliwa bo nie ma go przy mnie.
  • Witam serdecznie wszystkie kobiety, na wstępie dodam że mam 30 lat i poszukuję drugiej połówki. Jestem normalnym facetem szanującym kobiety. Jeśli znajdzie się jakaś zainteresowana to proszę pisać na e-meil minimaxi000@gazeta.pl
  • chcę sie zakochać
  • zakochany(23)

kto mi moze pomóc????????????? widuję Ją w biedronce na pl.Tuwima zawsze jest z dzieckiem. Mówi do dziecka "Lulku" nie wiem jak ma na imię. Ona jest nie wysoka, szczupła, ma brązową torebkę na łańcuszku, czarna kurtka, włosy średniej długości. Kto Ją widział???????????? Kto Ją zna??????????????? Zakochałem się w niej bez pamięci.
  • ciągle o niej myśle
  • jak w temacie! wie ktoś jak ma na imię? jakiś kontakt do tej dziewczyny macie? Ona chyba tam niedługo pracuje (w firmie przesyłkowej DPD w Wałbrzychu), bo wczesniej jej nie widywałem, chyba sprząta!!! JEZU IDEAŁ
  • liczę na poważne odpowiedzi, głównie mężczyzn: jak zainteresować sobą faceta? jak się z nim zaprzyjaźnić? pracujemy razem, jest ode mnie nieco starszy... co radzicie?
  • co zrobic, zeby zapomniec?
  • Graal - kieunek bar!!! Czarne włosy, czarne oczy... i jak sie porusza!! Kobieta marzenie!!
  • Witam. Mam problem, spotykam sie z chlopakiem ale nie mozemy znalesc jakis zacisznych miejsc do intymnych spotkan, takich ze nikt nas nie przylapie i oczywiscie zeby w taką pogode wyjechac autem :) . Z gory dziekuje za odpis
  • kobieta(12)

zakochałem sie i wiedziałem że ona niema chłopaka ... widziałem że mnie kocha hoc nigdy tego niepowiedziała ... właśnie miałem jej otym powiedzieć oświadczyć .. i w tym momencie zawalił mi sie swiat , wszystko co robiłem robiłem dlaniej wstawałem ,jadłem , piłem , jezdziłem , uczyłem sie . niewiedziałem co mam zrobić czy jej powiedzieć czy niemuwić .. okazało sie że od kilku dni ma chłopaka .. fakt ten mnie dobija jeszcze bardziej gdy ja widze jak przeczesuje ta swoja grzywke jak...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się