-
Jesteśmy parą prawie 2 lata. Pewnego wieczoru od słów do słów doszliśmy do rozmowy na temat tego ,czy jesteśmy w sobie zakochani. One rzekł,że kocha mnie ale nie jest we mnie zakochany,że nie ma w nim tego porywu,tej szaleńczości..Właściciwe to przetraszyłam się, bo pomyślałam sobie, że może bardziej przyjacielem zatem jestem,z którym miło spędza się czas,wychodzi gdzieś,uprawia seks,ale..Właśnie ALE. Do tej pory myślałam, że on po prostu jest introwertykiem, ze nie okazuje uczuć, czułości, ...
-
Na wstępie napiszę że jestem 9 lat po ślubie, mamy dwoje dzieci i wszystko jest dobrze. Tylko chwilami tak bym chciała poczuć to co w młodości te tzw. motyle w brzuchu, te wszystkie piękne chwile związane z wstępnym etapem zakochania się. Ten dreszcz emocji, ta niepewność , ten stan ogólnej euforii.
Zastanawiam się czy też tak ktoś ma, że chociaż jest w stałym związku to jednak skrycie marzy o miłości, miłości zupełnie innej jaką darze teraz męża po tylu wspólnych latach.
Czy to coś złe...
-
Mam chłopaka kocham go bardzo. On mnie też. Przyrzekaliśmy sobie, że będziemy sobie wierni. Jednak ostatnio zakochałam się w jego kuzynie. Po prostu ciągle o nim myślę. Piszę z nim na fb (chłopak o tym nie wie), komentujemy sobie statusy itp. Nieraz myślę co to będzie jak chłopak się o tym dowie. Nie chcę tracić obecnego, ale też nie mam pojęcia jak odkochać się od drugiego. Jest podobny do mojego chłopaka. Bardzo mi się podoba. Nie mam pojęcia... Co mam zrobić... Pomóżcie plisss!
-
Poznałem dziewczynę w której się zadłużyłem. Sporo młodsza. Chodzi obok tysiące a ja poznałem Ją !!!!!!!! Akurat Tą, w której się po pewnym czasie, niespodziewanie zabujałem - chyba bez wzajemności, i to jest ból !
Facet po 40-ce w takiej sytuacji.
Rodzina, stabilizacja i nagle TO !!! Kur ... .
Powiem otwarcie p r z e s r a n e i to dosłownie.
Jestem całkowicie bezsilny i cierpię.
Jak to zmienić i wrócić do normalności ? Jak zobaczyć w Niej zwykłą i bez wyrazu dziewczynę ? Co rob...
-
wkońcu ze wzajemnością. Jestem szczęsliwa i zycia sobie bez tej mojej miłości nie wyobrażam.
Mam jednak pewien problem. Panicznie wręcz boję się, że coś się może stać w wyniku czego stracę go bezpowrotnie - jak sobie radzic z tym lękiem. On się pojawia kiedy np. nie odpisuje mi, zawsze jest to poprostu fakt, że jest w pracy, lub spi.
Ja wiem i zdaje sobie sprawę, że to nic wielkiego, ale ja odrazu myślę, że się cos stalo, to już jakby od mojej podświadomości idzie, świadomość jeszcze na...
-
proszę o poradę bo nie wiem co robić. Jestem mężatka od kilku lat,mam dziecko. Ostatnio ciągle myślę o swoim znajomym, śni mi się po nocach, nie mogę sie na niczym skupić, tylko ciągle o nim myślę. Jak myślicie szczerze powiedzieć znajomemu co czuję, czy przeczekać i siedzieć cicho. Ale tak bardzo chcialabym chociaż z nim poprzebywać. Nigdy tak nie mialam,dlatego nie wiem co robić, a głowa już nie daje rady tego ogarnąć
-
temat może wydawać się dwuznaczny, ale nie chodzi mi tutaj o seks. mam duży dylemat, jestem z moją kobietą w związku ponad trzy lata, łączy nas bardzo wiele, jest nam ze sobą bardzo dobrze. problemem jest "jedynie" brak miłości, czy też zakochania. zdarzało mi się być zakochanym, znam to uczucie, bardzo chciałbym to teraz poczuć do Niej ale jak wiadomo serce nie sługa.
czy myślicie, że jest szansa na to, że kiedyś się w Niej zakocham, jeśli nie poczułem tego na początku naszej znajomości?
-
Byłam w stałym związku poza tym jakieś przygody jedna krótka znajomość no i teraz też się z kimś spotykam od kilku tygodni.Problem tkwi w tym że rzadko kiedy pieszczoty szyi brzucha piersi itp sprawiają mi przyjemność.Pocałunki bardziej choć też nie zawsze.Czy któraś z Was tak miała?Czy może to wynikać z tego że w żadnym poza jednym z nich nie byłam tak bardzo zakochana?
-
" Psychologowie wymieniają kilka symptomów, które pozwalają rozpoznać wiecznego chłopca:
-wieczna ucieczka: przed prozą życia, kompromisami, ludźmi, którzy mogą od niego czegoś wymagać;
- strach przed podejmowaniem planów na przyszłość;
- nadmierna fascynacja sportami ekstremalnymi oraz drogim sprzętem;
-bariera w budowaniu szczęśliwych relacji z kobietami, nieradzenie sobie z ojcostwem;
- powierzchowne traktowanie swojego związku;
- ucieczka i odpychanie trudnych i niewygodnych temat...
-
Mam 22 lata ona 20 poznalismy się miesiąc temu. Jutro będzie nasze 5 spotkanie ,randka. Widze że się jej bardzo podobam i chce chętnie ze mną przebywać ,ale nie wiem czy do mnie coś czuje. Ja jeszcze nie wiem czy chce się angażować w związek z nią ,jest ładna ale są ładniejsze, jest fajna ale troche za gadatliwa itp. Spotykam się z nią bo fajnie jest gdzies wyjsc,do kina ,na spacer,porozmawiać. Całowaliśmy się już na 3 spotkaniu i to ona zaczęła. Sprawia to nam obojgu przyjemność,myśle że na ...
-
Napisała chyba o mnie:O
Za cytuje wam:
Moja,na szczescie, już dawna wielka miłośc była dla mnie najpiękniejsza.Mimo ze moim kolezankom i znajomym ogladajacym jego zdjecia jawiła się jako blade ryżawe kwazimodo z brzydkim nosem.Piekno jest wiec rzeczą względną W stanie zakochania każdy kawałek ciała wydawał się idealny,proporcjonalny,niezwykły
Czy wg was zrobiła to celowo żeby mi "dokopać"??
Więc jak Cie pokocham, nawet mając metr 50 będziesz dla mnie przystojnym wysokim ideałem
...